26 / 04 / 2024

Mersin Akdeniz yatırımları

Mersin Akdeniz yatırımları

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Blg Akdeniz Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Akdeniz Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sevil Temo tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İspanya'daki turizm yatırımlarının yüzde 18'i Doğuş Grubu'nun!

Akdeniz çanağının kuzeyinde yaptığı turizm yatırımlarını artıran Doğuş Grubu, tabiri caiz ise İspanya'nın “Kralı” oldu.

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Numan Olcar: Mersin'deki turizm yatırımları artacak!

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Turizm yatırımlarının merkezi Antalya oldu!

TURKİYE'de yapılmakta olan ve proje halindeki turizm yatırımların merkezi bu yıl da Antalya oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verileri açıkladı.

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ali Akdeniz, Veysi Şaşmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Turizmde öncelik yenileme yatırımlarına verilecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından hazırlanan "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Türkiye'nin turizmde geleceğe yönelik hazırlık sürecinde öncelikli konuların başında yenileme yatırımları geliyor

Mersin Akdeniz yatırımları Haberi

Mersin Akdeniz yatırımları

Mersin Bahçe Mahallesi'nin diğer mahallelere göre çok büyük sorunları olmadığını anlatan Muhtar Mehmet Dane; şikayetleri, sıkıntıları yetkisi yettiğince hemen hallettiğini ifade etti. "Vatandaşların her türlü şikayeti oluyor. Biz görüşebilecekleri ilk kurum olduğumuz için vatandaşın sıkıntısını dile getireceği ilk yer muhtardır. Bize geldikleri zaman kendi özel şikayetleri de oluyor, mahalleyle de ilgili şikayetleri oluyor. Tabi biz de bunları değerlendiriyoruz. Yapılan şikayetlerle ilgili gerekli mercileri bilgilendiriyoruz. Yapılacak bir şey varsa elimizden geleni yapıyoruz." dedi. 


"ESKİ VE SAHİPSEZ BİNALAR TEHLİKE TEŞKİL EDİYOR" 

Muhtarı olduğu mahallede çok fazla eski bina olduğunu söyleyen Dane, bunun için polis ve belediyeyle ortak çalışma yürüttüklerini söyledi. "Mahallemde terk edilmiş çok sayıda bina var ve buralarda bağımlı şahıslar madde kullanıyorlar. Bu bir mahalle için ciddi bir sorun. Ama onu da...