25 / 04 / 2024

Mersin Akdeniz Yeşilçimen taziye evi

Mersin Akdeniz Yeşilçimen taziye evi

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

 Mersin Akdeniz için kentsel dönüşüm çağrısı! 

Mersin Akdeniz Belediye Başbakanı M. Mustafa Gültak, ilçe için kentsel dönüşüm çalışmalarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Mersin Akdeniz'deki eski binalar yıkılmalı!

Mersin Akdeniz ilçesi Bahçe Muhtarı Mehmet Dane, mahallesindeki metruk binaları, altyapı sorunlarını, belediye ile beraber yürüttükleri hizmetleri anlattı.

Tarsus Yeşil Mahalle yenileniyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Yeşil Mahalle'de yapılan 18 uygulamasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mersin Akdeniz'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde kullanım ömrünü tamamlamış, terk edilmiş ve metruk durumdaki binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi belirlendi!

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 111 milyon lira olarak belirlendi.Akdeniz Belediye Meclisi, Gündemindeki konuları ve komisyonlardan gelen raporları görüşmek üzere Ekim ayı ikinci birleşimini gerçekleştirdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kent merkezindeki Barış ve Bahçe mahallelerinde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Uzmanlarla Eş Başkanlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kent dinamiklerinin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi

Mersin Akdeniz'de 5 mahalle yenileme alanı ilan edildi!

Mersin Akdeniz ilçesine bağlı Camişerif, Mahmudiye, Mesudiye, Nusratiye ve Nüzhetiye mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen alanlar yenileme alanı olarak Bakanlar Kurulu kararıyla Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mersin Akdeniz'de jeotermal kaynak alan ihale edilecek!

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha Açık Artırma Usulü ile ihale edilecek.

Mersin Akdeniz Yeşilçimen taziye evi Haberi

Mersin Akdeniz Yeşilçimen taziye evi

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yeni dönemle birlikte, hem çalışmaları yerinde denetlemek, hem de vatandaşların taleplerini dinlemek üzere mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceleyen Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Akdeniz Belediyesi'nin, vatandaşların yıllardır özlemini çektiği hizmetleri mahalleye sunduğunu söyleyen Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay, 'Sayın Belediye Başkanımıza, mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Taziye evi, gerçekten yıllardır mahalleli olarak hasretini çektiğimiz bir yapıydı. Şu anda hem taziye evimizin inşaatı aralıksız devam ediyor, bir yandan da sokak ve kaldırımlarımız baştan sona yenileniyor. Bu nedenle Sayın Başkanımıza, başkan Hatay'ın? Yayladağ ilçesindeki Beyaz Kumsal mevkisinden 20 metre...