19 / 04 / 2024

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kapalı işletmelerden 6 ay kira almayacak!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında esnafa yapılan yardımları açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait işletmelerden 6 ay kira alınmayacağını açıkladı. 

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Mersin Bozyazı'da hazineye ait arazilerin kiralanamaması TBMM'de!

Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyet meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'deki kadastro çalışmaları TBMM gündeminde!

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Gözce ve Gözsüzce mahallelerinde gerçekleştirilen kadastro çalışmalarına ilişkin meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Mersin Bozyazı'da asfalt çalışması başladı!

Mersin´in Bozyazı İlçesi´nde D-400 karayolu üzeri sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar trafiğe bir nebze olsun rahat bir nefes aldırırken şimdi aynı çalışmalar kuzey şeritte sürdürülüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Bakan Elvan: "Mersin Şehir Hastanesi Türkiye'nin hizmete girecek ilk şehir hastanesi olacak. Yaklaşık 370 bin metrekare kapalı alana sahip. Eylül ayının sonu veya ekim ayı başında hep birlikte ilk şehir hastanesini hep birlikte açacağız" dedi.

Mersin’de kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi!

Mersin'de bir kapalı havuz inşaatında göçük meydana geldi. Göçükten bir kişi yaralı olarak kurtarılırken 17 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.

Mersin Büyükşehir'den yatırım hamlesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. İşte Tarsus, Erdemli, Silifke, Gülnar, Mut, Bozyazı, Aydıncık ve Anamur'da hayata geçirilen o yatırımlar...

Mersin Turkuaz Semt Pazarı kapalı pazar olacak!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Turkuaz Çarşısı modern bir şekilde dizayn edilerek Turkuaz Semt Pazarı olarak Tarsusluların hizmetine girecek.

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark Haberi

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark


Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri ile Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Tekmen İçme Suyu İsale Hattı ve Depo Yapımı ile Bozyazı Dereköy, Çokoluk, Kışla, Beyreli Yaylaları Terfi Şebeke Hattı ve Depo Yapımı inşaatı toplu temel atma töreni gerçekleştirildi.


Toplu temel atma törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Turhan Tuna, MHP Anamur İlçe Başkanı İsmet Babahan, Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Bozyazılı muhtarlar ve çok sayıda...