24 / 04 / 2024

Mersin Çamlıyayla asfalt yatırımları

Mersin Çamlıyayla asfalt yatırımları

Büyükşehir yasası ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Çamlıyayla’da hizmetler takdir topluyor. Asfalttan altyapıya, tarımsal destekten tesislere kadar ilçe sakinlerinin her talebine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle Çamlıyayla’ya imzasını atıyor.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Mersin Sinap Kalesi için restorasyon talebi!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde metruk halde bulunan Sinap Kalesi'nin restore edilmesi isteniyor.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Rize'de 4 yayla evinin yakıldığı iddiası!

Rize'nin Çamlıhemşin'e bağlı Topluca köyüne bağlı Eğrisu Yaylası'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında, 4 yayla evi kullanılamaz hale geldi...

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Mersin Erdemli'de asfaltlar yenileniyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ve açılışı için gün sayılan Demokrasi Kavşağı’nda ilk asfalt döküldü.

Mersin Çamlıyayla büyükşehirle değişiyor!

Büyükşehir yasası ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Çamlıyayla’da hizmetler takdir topluyor. Asfalttan altyapıya, tarımsal destekten tesislere kadar ilçe sakinlerinin her talebine karşılık veren Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle Çamlıyayla’ya imzasını atıyor.

Mersin Çamlıyayla asfalt yatırımları Haberi

Mersin Çamlıyayla asfalt yatırımları


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde kurduğu Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ilçe koordinasyon birimleri ile ilçelerdeki eksiklikleri tespit ederken, ihtiyaç duyulan hizmetleri acil ve kaliteli şekilde bölgelere ulaştırıyor. Yıllardır pek çok hizmetten mahrum kalan Çamlıyayla ilçesinde de Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde her mahallede büyük bir değişim yaşanıyor.


Bugüne kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 mahallede toplam 27 bin 266 metre İçmesuyu Şebeke Hattı döşenen Çamlıyayla’da, Atıksu Arıtma Tesisi projesinin de 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın asfaltlanmayan yol kalmaması hedefi ve talimatları doğrultusunda da ilçe genelinde 12,60 kilometre 1. kat ve 10,40 kilometre 2. kat sathi kaplama ile 10,22 kilometre sıcak asfaltla kaplama ve yama çalışması gerçekleştirildi. Bin 932,94 metrekare alan sıcak asfalt ile kaplandı. Öte...