25 / 04 / 2024

Mersin Entegre Atık Değerlendirme

Mersin Entegre Atık Değerlendirme

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Entegre Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisleri ile Düzenli Depolama Sahası Yapımı ve İşletilmesi İşi'ni ihaleye çıkardı. Mersin Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm tesisleri ihalesinin detayları şöyle...

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Mersin Büyükşehir'den izinsiz hafriyata geçit yok!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında ‘Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’ çerçevesinde denetim ve kontrollerine devam ediyor.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Mersin Entegre Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Hizmet vermeye başladığında Türkiye'nin hizmete açılan ilk 'Entegre Şehir Hastanesi' olacağı belirtilen 'Mersin Entegre Sağlık Kampüsü' hizmet vermek için gün sayıyor.

Malatya Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi'nde yapılması planlanan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan 2016 günü saat 10:00!da gerçekleşecektir.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Tesisi’nin yüzde 50’si tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Mersin Entegre Atık Değerlendirme Haberi

Mersin Entegre Atık Değerlendirme

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Entegre Atık Değerlendirme, Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisleri ile Düzenli Depolama Sahası Yapımı ve İşletilmesi'ni ihaleye çıkardı. 


Mersin geri dönüşüm tesisleri yatırımlarının tahmini bedeli 24 milyon 680 bin TL olarak belirlendi.


İhale, 15 Ekim 2014 Çarşamba günü, Saat: 14.00’de gerçekleştirilecek. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı;


ENTEGRE ATIK DEĞERLENDİRME, GERİ DÖNÜŞÜM VE BERTARAF TESİSLERİ İLE DÜZENLİ DEPOLAMA SAHASI YAPIMI VE İŞLETİLMESİ İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


1 - İHALENİN KONUSU, İŞİN NİTELİĞİ, YERİ ve MİKTARI


T.C. Mersin Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisindeki alanlarda evsel, ticari ve kurumsal kaynaklı katı atıkların; çevre ve insan sağlığına olası olumsuz etkilerinin ortadan kaldırılması, ekonomik değer yaratmak için, sürdürülebilir atık yönetim sistemi oluşturmak için,


a) Atıkların azaltımı, yeniden kullanımı, geri dönüşüm, geri kazanım, yöntemleriyle değerli kısımlarının 

ekonomiye...