05 / 05 / 2024

Mersin Gülnar ilçesi kamulaştırma

Mersin Gülnar ilçesi kamulaştırma

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Gülnar için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Gülnar ilçesi içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Gülnar için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar Akdeniz başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar Akdeniz  projesinde bulunan 39 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Mersin Gülnar ilçesi kamulaştırma Haberi

Mersin Gülnar ilçesi kamulaştırma

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Köseçobanlı Gezende Enerji Nakil Hattı'nın yapımı kapsamında Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Mersin ili Gülnar ilçesi için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31543 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar Sayısı: 4306
Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Köseçobanlı Gezende Enerji Nakil Hattı'nın kapsamında Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı için