20 / 04 / 2024

Mersin Halk Ekmek Fabrikası yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı

Mersin Halk Ekmek Fabrikası yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı

İşletmeci firmanın yapması gereken 1 milyon 750 bin TL'lik ödemeyi yapmaması üzerine başlatılan yasal işlemin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından sözleşmesi feshedilen Halk Ekmek Fabrikası'ndaki modernizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

İstanbul'da Halk Ekmeğe zam geldi! En ucuz ekmek 5 lira oldu! Son dakika! 

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki İstanbul Halk Ekmek'te yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk ekmeğe yüzde 70 zam!

Manisa’da halka daha ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak için Yunusemre Belediyesi tarafından üretilen halk ekmeğe yüzde 70 oranında zam geldi. Peki, Halk ekmeği fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Halk ekmeğe zam mı geliyor? İBB açıkladı! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ekmek fiyatlarının 7.5 lira olacağı iddialarından sonra halk ekmeğe zam gelecek iddialarına İBB'den cevap geldi. Halk ekmeğe zam mı geliyor?  Halk ekmek ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan halk ekmeğe 'zam' açıklaması: Halk Ekmek kaç liradan satılacak?

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş ucuz ekmek için yine kuyruğa girdi

Ekmeğe gelen son zamlar nedeniyle bütçesine ek yük binen dar gelirli vatandaşlar ucuz ekmek kuyrukları oluşturmaya başladı. Fırınların 4-5 liraya sattığı ekmek belediyelerin işlettiği halk ekmek büfelerinde 2-3 liraya satılıyor.

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

Çiftçiye belediyeden alım desteği müjdesi! Paralar 2 iş gününde hesaplara yatacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Halk Ekmek (İHE) yerli üreticiye destek olmak amacıyla İstanbullu çiftçilerden buğday alımı gerçekleştirecek. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.

Ekmeğe şok zam! Fiyatlara inanamayacaksınız!

Halk Ekmek tarafından yapılan zamdan sonra İstanbul Fırıncılar Odası’nın zam talebi de kabul edildi. Böylelikle ekmeğe resmen zam gelmiş oldu.

Mersin Halk Ekmek Fabrikası yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı Haberi

Mersin Halk Ekmek Fabrikası yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı

Fiziki mekan ve çevre düzenlemesi tamamlanan ekmek fabrikasında, halkın sağlıklı ve ucuz ekmek yiyebilmesi için yenilenen cihazların montaj işlemi başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla halka ucuz ve kaliteli ekmek sunulacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Şu anda fabrikamızda gerekli olan tüm teçhizat ve cihazlar yerini almış durumda. Bu cihazların montaj işleminin de tamamlanmasıyla, kısa süre sonra halkımıza kaliteli ve ucuz ekmek hizmetine yeniden başlayacağız. Fabrikada, çift vardiyada tam kapasite üretime geçildiği zaman günde 70 bin ekmek el değmeden üretilecek" dedi. 



Sabah...