27 / 04 / 2024

Mersin hastane yapımı

Mersin hastane yapımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm dünyayı derinden etkileyen Koronavirüs (COVİD19) salgını sürecinde ihtiyaç durumunda hızlıca kurulması planlanan sahra hastanesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Mersin'de yol yapım çalışmaları tamamlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı. Yol yapım çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Mersin Toroslar'da yapım karşılığı kiralık park alanı!

Toroslar Belediye Başkanlığı, Korukent'te bulunan park alanını spor tesisi yapılmak üzere yapım karşılığı liraya verilecek. 8054,63 metrekare yüzölçümüne sahip park alanının ihalesi 25 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Mersin Toroslar'da yeni park yapımına başlandı!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde yeni bir parkın daha yapımına başladı.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Sağlık Bakanlığı yapım ihalesi Yalova'da gerçekleşti!

KAMU Hastane Birliği Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 2014/100225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Yoncalı Kaplıcaları'na 100 yataklı termal hastane yapılacak!

Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yoncalı kaplıcalarına ilk etapta 100 yataklı modern bir termal hastane yapımının programa alındığını açıkladı. Kavuncu, Yoncalı'da 5 milyon metrekare alana termal turizm kenti kurulacağını söyledi

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nden ABD'ye gezi!

MERSİN Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) yönetimi ve üyeleri, Amerika Birleşik Devletleri'ne 10 günlük gezi düzenledi. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, geziyle ilgili bilgi verdi..

Mersin hastane yapımı Haberi

Mersin hastane yapımı

Mersin’de koronavirüs salgınına karşı tedbirler öncelikli olarak Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Bölgede ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor ve dar gelirli vatandaşların ihtiyaçları için de gıda kolisi ve sağlık kiti dağıtımları sürüyor. Sağlık çalışanları için 156 yataklı tesisin yapımına yeniden başlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede ihtiyaç durumunda hızlıca kurulacak bir sahra hastanesi içinde gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

Dünya'dan Mehmet Nabi Batuk'un haberine göre; salgın sürecinin başından bu yana ortak kullanım alanlarında dezenfekte işlemlerine başlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, dar gelirli vatandaşlara destek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli Milli Dayanışma Kampanyası’na bir maaşını bağışladı. Ayrıca sağlık çalışanları için günde 5 bin maske üretip İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim eden ilçe belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşların maaş ve alışveriş hizmetleri için...