26 / 04 / 2024

mersin karacailyas altyapı projeleri

mersin karacailyas altyapı projeleri

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi. Başkan Özcan, altyapı ihtiyacı olan her yere hizmet götürdüklerini söyledi...

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Mersin Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin Mut 324 konut ihalesi yarın!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mersin Mut'a 324 yeni konut müjdesi!

Mersin İli, Mut İlçesi, Deveci Mahallesi 324 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı), 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 30 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mersin Akdeniz 416 konut ihalesi yarın!

Mersin Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 416 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi , 36 Adet Dükkan ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mersin 416 konut ihalesi 26 Şubat'ta!

Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 416 Adet Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi , 36 Adet Dükkan ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi ihalesi 23 Eylül'de!

Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül'de saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

TOKİ Mersin Mezitli 262 konut ihalesi yarın!

Mersin İli Mezitli İlçesi Mezitli Mahallesi 262 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 16 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

mersin karacailyas altyapı projeleri Haberi

mersin karacailyas altyapı projeleri


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, her geçen gün büyüyen ilçelerle sorumluluk alanlarının da arttığını belirtti. Altyapı ihtiyacı olan yerleşim alanlarına hizmeti kesintisiz götürdüklerini ifade eden Özcan, bu kapsamda MESKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda Yalınayak Mahallesi’ne 2 bin 300 metre, Karacailyas Mahallesi’ne ise 600 metre kanalizasyon şebekesi döşendiğini bildirdi.




Maraş...