19 / 04 / 2024

mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan

mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan

Mezitli’de müteahhitlik yapan iş adamları, Başkan Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret ederek, başarı dilediler. Tarhan, ilçedeki müteahhitlerin yapılaşmada kaliteyi artırmalarını istedi. Tarhan, müteahhitlere dernek kurmaları önerisinde de bulundu...

Ev alacaklar bu tarihi aman kaçırmayın! Tam 103 adet 1+1 konut uygun fiyatla satılıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanlığı, Mersin Tarsus'ta yer alan 103 adet 1+1 konutu satıyor. Peki Tarsus'ta yer alan 1+1'lerin fiyatları ne kadar? Brüt alanları kaç metrekare? 

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Belediye konut, ticaret ve turizm imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Mezitli Metrosu için imzalar atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki vizyon projesi olan metro için imzalar atıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, metro projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Haberi

mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan


Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki müteahhitlerin yapılaşmada kaliteyi artırmalarını istedi. Tarhan, müteahhitlere dernek kurmaları önerisinde de bulundu.


Mezitli’de müteahhitlik yapan iş adamları, Başkan Tarhan’ı makamında ziyaret ederek, başarı dilediler. Ziyarette, Mezitli’yi örnek bir ilçe haline getirmek için eşgüdümün sağlanması gerektiğini belirten Tarhan, müteahhitlerin yapılaşmada kaliteyi artırmalarını istedi. Mezitli’de gelişmeyi ve değişmeyi hep birlikte yapacaklarını ifade eden Tarhan, “Mezitli’de yatırım yapan iş adamlarımızın belediye olarak önlerini açacağız. Mezitli’deki müteahhitlerin belirli bir kaliteye gelmesi gerekiyor. Bunu hep birlikte aşacağız. En büyük problem projeye aykırı inşaatların yapılması konusudur. Bu problem yeni inşaatlarda olmasa da eski yapılaşmalarda çok önemli bir sorun olarak ortaya çıkıyor. Harçlar konusunda 2015 Ocak ayında düzenlemeler yapacağız. Özlenen ve beklenen o güzel Mezitli’yi hep birlikte inşa...