25 / 04 / 2024

Mersin Toroslar yeni kavşak

Mersin Toroslar yeni kavşak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde devam ettiği hizmet maratonunu ilçelerde gerçekleştirdiği açılış ve temel atmalarla sürdürüyor. Kentte yapılacak yatırımlar kapsamında 17 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün! Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için büyük gün geldi. Tam 478 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Mersin'deki 550 konutluk yeni projesinde son dakika! Beklenen o tarih resmen geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesi için beklenen tarih geldi. 550 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu.... Silifke'deki 447 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...  İşte TOKİ Mersin 2023 projesi detayları...

TOKİ Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor! TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor... TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın...

Mersin Toroslar yeni kavşak Haberi

Mersin Toroslar yeni kavşak

Kentteki çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, açılış ve temel atma törenlerini de sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış ve temel atma programında Mersin’in dördüncü önemli katlı kavşak projesi olan ve  ‘Milli Egemenlik Katlı Kavşağı’ ismi verilecek olan Toroslar Katlı Kavşağı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi.  Toroslar’ın kanayan yarası olan ve yıllardır açılamayan Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi 17 milyon TL kamulaştırma bedeli ödenerek modernize edildikten sonra açıldı. 


Başkan Kocamaz, “Herkese yol olduk, su olduk”

Açılış ve temel atma töreni öncesi konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’i en doğusundan en batısına kadar, Akdeniz’den Toroslar’ın tepesine kadar bir bütün olarak ele aldıklarını ve topyekun ayağa kaldırma sözü verdiklerini söyledi.


2014 yılında çıktıkları hizmet yolculuğunda yıllardır ihmal edilen...