16 / 04 / 2024

mersin yalınayak kanalizasyon şebekesi

mersin yalınayak kanalizasyon şebekesi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi. Başkan Özcan, altyapı ihtiyacı olan her yere hizmet götürdüklerini söyledi...

Belediye'den dev fırsat! O ilde 64 adet dükkan kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan Mersin il, Toroslar ilçesi, Yalınayak, Esenbel, Akdeniz, Ören (Ortaköy), Karaisalı, Kazanlı mahallesinde yer alan 64 dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

MESKİ yatırımları masaya yatırıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus Belediyesi Meclis Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Bodrum Epique Island 2017'de açılacak!

Epique Island “Yalınayak Lüks” yaşam tarzı ile kapılarını 2017 yazında Bodrum Tilkicik Koyu’nda açmaya hazırlanıyor.

Mersin'de konut sektörü eski haline dönecek!

Yalı Emlak yetkilisi Nurgül Öztürk, Mersin'deki konut sektörünü değerlendirdi. Öztürk "Mersin'de kısa bir süre içinde konut satışlarının yine eskisi gibi artacağını düşünüyorum" dedi.

Mersin Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi müze oldu!

1938 yılında faaliyete geçen ‘Filtre İçmesuyu Arıtma Tesisi’, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından restore edilerek, Mersin’in tarihi ve kültürel değerleri arasında yerini aldı.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Tire'deki Bedesten ve Kutu Han restore ediliyor!

Tire'de restorasyonları süren Bedesten, Yalınayak Hamamı ve Kutu Han'da incelemelerde bulunan İzmir Valisi Mustafa Toprak, tarihi eserlerin ayağa kaldırılması konusunda ilçeye pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını söyledi.

Mersin Çavuşlu'nun altyapısı yenileniyor!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi’nde içmesuyu şebeke rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Arpaçsakarlar, Yalınayak ve Çavuşlu'da bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayeimenkullerin toplam bedeli 8 milyon 116 bin 75 TL olarak belirlendi.

mersin yalınayak kanalizasyon şebekesi Haberi

mersin yalınayak kanalizasyon şebekesi


Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkeze bağlı Yalınayak ve Karacailyas Mahallelerinin eksik olan kanalizasyon şebekelerini döşedi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Macit Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, her geçen gün büyüyen ilçelerle sorumluluk alanlarının da arttığını belirtti. Altyapı ihtiyacı olan yerleşim alanlarına hizmeti kesintisiz götürdüklerini ifade eden Özcan, bu kapsamda MESKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda Yalınayak Mahallesi’ne 2 bin 300 metre, Karacailyas Mahallesi’ne ise 600 metre kanalizasyon şebekesi döşendiğini bildirdi.




Maraş...