20 / 04 / 2024

mersinde arsa stış gunleri

mersinde arsa stış gunleri

Mersin İli Tarsus İlçesi'nde bulunan 2 arsa Tarsus 2.İcra Dairesi tarafından 25 Ağustos 2015 günü saat 11:20 ile 11:30 arası açık artırma usulüyle satışa sunulacaktır.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Koronavirüs sürecinde en çok arsa talep gördü!

Kuzeybatı Gayrimenkul’un pandemi sürecinde, mülk sahipleri için ücretsiz masaüstü değerleme raporu hazırladı. Buna göre, evde kalınan süre içinde daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirlendi.

Tuzla'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık tersane!

İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi 5454 parselde yer alan tershane ve arsa üst hakkını 9 milyon 746 bin 299 TL'ye icradan satıyor...

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Adnan Oktar'ın villası tapuda arsa olarak kayıtlı iddiası!

Adnan Oktar'ın dikkat çeken villasının bulunduğu alanda, imar planına göre üstünde yapı gözükmediği, tapuya göre ise orası bir arsa olarak kayıtlı olduğu iddia edildi..

Adana Seyhan'da 3.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü Magallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 993 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Halfeti Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Mülkiyeti Halfeti Belediye Başkanlığı'na ait olan fıstıklık ve kayalık kıraç arazi vasfındaki 7 adet arsa toplamda 3 milyon 522 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Torbalı'da arsa fiyatları arttı!

Son dönemlerde İzmir Torbalı’da üst üste yapılan yatırımlar, başta arsa olmak üzere gayrimenkul fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Maltepe'de sahte vekaletle arsa satışı!

İstanbul Maltepe’de sahte vekaletle arsa satışı yapmaya çalıştığı iddia edilen şahıslar suçüstü yakalandı. Şahısların polisler tarafından gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

mersinde arsa stış gunleri Haberi

mersinde arsa stış gunleri

Mersi Tarsus'ta yer alan 2 arsa 3 milyon 334 bin 17 TL bedelle Tarsus 2.İcra Dairesi tarafından satışa sunulacaktır.


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: MERSİN İli, TARSUS ilçe, 914 nolu Parsel, Yunıısoğlu Köyü, (mahallesi) ndeki taşınmazın tamamı 54.959.43 m2 Taşınmaz borçlu adına tam hisselidir. Yunusoğlu Köyü sınırları içerisinde olan Taşınmaz kumlu-tınlı, organik maddece zengin, su tutrr: kapasitesi yüksek her türlü bitkisel üretim yapılabileceği toprak yapısına sahip l.sınıf sulu tarım arazisidir. Taşınmaz tapu kayıtlarında he ne kadar tarla vasfında gözüküyorsa da halihazırda kapama mahsul verir durumda karışık kapama narenciye (mandolin, greyfurt, lime" portakal) bahçesidir. Bahçe teknik bakımdan gerekli bakım ve zirai mücadele işlemleri yapılmış, ulaşım kolaylıkta sağlanmaktadır. Bahçeci tarımı, dışımda mısır, buğday, sebze tarımı içinde uygundur. Ayrıca; l.BİNA, Betonarme karkas yapı olup bekçi...