23 / 04 / 2024

Mert Yamaç

Mert Yamaç

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi, Mert Yamaç ve Burak Yamaç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi' nde kuruldu.

Malatya Yamaç Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Mert Kutlu, 40 Yaş Altı 40 Genç CEO listesinde!

Ekonomist dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırması sonuçlandı. Lens Yapı CEO’su Mert Kutlu, listeye 24. sıradan giriş yaptı.  

Ankara Yamaçevler'e dönüşümle 4 bin konut!

Ankara Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi olan Yamaçevler’in yeni silueti gün yüzüne çıktı. Bölgeye dönüşümde 4 bin konut inşa edilecek.

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Haydar Yamaç: Gençler kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor!

Sektör temsilcilerinden Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konut satış rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı. Yamaç, ''Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor'' dedi. 

Mert Kutlu: İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor!

İnşaat sektörü Eylül ayında hızlı ilerleyişini devam ettirdi. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, "İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor ve özellikle konutta satış rekorları kırıyor" dedi

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Mert Yamaç Haberi

Mert Yamaç

Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi, Mert Yamaç ve Burak Yamaç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi'nde kuruldu.


Baom Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi iş merkezi, Şirket, beyaz eşya, otomotiv, mobilya, plastik, kauçuk, demir-çelik, inşaat, makine, hırdavat, tekstil, tarım sektörlerinin de içinde bulunduğu tüm sanayi kollarına yönelik;   ·Her türlü maden ve hammadde kullanılarak imal edilen madeni eşyanın ayrıca bunları oluşturan her türlü kalıp, mamul madde, yarı mamul madde ile yedek parça, alet ve malzemenin, · Her türlü sanayi ve iş makinelerini cihazlarının ayrıca bunlara ait yedek parçaları, teçhizat, ekipman ve tedarik ürünlerinin, ·         Her türlü demir-çelik ürünlerin ayrıca sac, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, pik döküm, galvaniz sac, inox, alüminyum,...