29 / 03 / 2024

merter çırpıcı parkı

merter çırpıcı parkı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Merter'e yapılacak dev şehir parkı için alternatif isim aradıklarını söyledi. Kadir Topbaş park için 'Çırpıcı' ismini düşündüklerini açıkladı...

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Loza Evleri'nin yüzde 80'i tamam! 500 bin TL'den başlıyor!

Güçlü İnşaat tarafından Merter-Bağcılar lokasyonunda hayata geçirilen Loza Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı. Projede fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

TOKİ Zeytinburnu'nda sosyal donatı alanlarını yenileyecek!

Zeytinburnu Belediyesi, Çırpıcı, Veliefendi, Sümer, Yeşiltepe, Seyitnizam ve Nuripaşa Mahalleleri’ni kapsayan projede sadece ilan edilecek sosyal donatı alanlarını kapsayacağı belirtildi. Evi yıkılacak olanlara, öncelikle TOKİ’den ev edinme ya da kamulaştırma bedelini alma teklifi sunulacak.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Yedikule Bostanları miras değil mi?

CHP İBB Meclis Üyesi Berke Merter, “Taksim Gezi Parkı'nın bulunduğu alana “ecdad mirası” diyerek Topçu Kışlasını yeniden inşa etme konusunda ısrarınız sürerken, ecdad mirası olan Yedikule Bostanlarını korumak yerine inşai faaliyete açmanızın nedeni nedir?” sorusunu yöneltti.

merter çırpıcı parkı Haberi

merter çırpıcı parkı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılması planlanan dev park projesinin isminin 'Çırpıcı' olabileceğini söyledi. CNBC-e'ye konuşan Kadir Topbaş, "Şu anda şehir parkı için net bir isim üzerinde durmadık. Belki tarihi bir geçmişi olan, Mehmet Akif Ersoy'un da anılarının olduğu bu bölge Çırpıcı şekliyle geçebilir. Ama bunu daha sonra değerlendiririz" dedi. 


ÖNERİLERİ TARTIŞIRIZ 

Başkan Kadir Topbaş sözlerini "Önemli olan oradaki güzelliği ortaya çıkarmak. İstanbullularla Topbaş, hedeflerinin Central Park benzeri bir bunu tartışırız. Öneriler parkı İstanbul'a kazandırmak olduğunu söyledi. gelir " diye sürdürdü. 


İstanbul'a yatırım 60 milyar lira 

TOPBAŞ, İstanbul'a yapılacak yatırımların 60 milyar lirayı geçeceğini, bu yatırımların yüzde 62'sinin ise ulaşıma yönelik olacağını ifade etti. Topbaş, metrobüsü de metroya dönüştüreceklerini söyledi. 


Emlak Konut'un arazisini alıyor

BAKIRKÖY'DE hayata geçirilecek 500 bin metrekarelik şehir parkı için...