24 / 04 / 2024

Merter Nef Evleri nerede

Merter Nef Evleri nerede

Dairelerin teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlenen Nef Merter konut projesi Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Merter Nef Evleri nerede?

Nef Ormantepe teslimleri ne zaman?

NEF Çekmeköy projesinde ikinci etabı olarak tasarlanan Çekmeköy Nef Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Nef Evleri fiyat!

Toplam 419 daireden oluşan Sancaktepe Nef Evleri 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Sancaktepe Nef Evleri fiyat listesi 565 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Nef Evleri teslim tarihi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa edilen Sancaktepe Nef Evleri Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. İşte Sancaktepe Nef Evleri teslim tarihi...

Loza Evleri yeni fiyat listesi 2016!

Güçlü İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merter Loza Evleri'nde 162 daireye yer veriliyor. İşte Loza Evleri yeni fiyat listesi 2016...

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Sütlüce Nef Evleri satış ofisi!

Sütlüce Nef Evleri satış ofisi ile irtibata geçebilmek için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje 3 bin 373 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Merter Çınar Evleri'nde 4.7 milyon TL'ye satılık 4 garaj!

Bakırköy Satış Memurluğu tarafından İstanbul Güngören'de Merter Çınar Evleri Sitesi'nde bulunan 4 garaj satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 710 bin 700 TL olarak belirlendi.

İŞ GYO Topkapı Nef Evleri!

İŞ GYO Topkapı Nef Evleri toplam 3 bin 565 tane daireden meydana geliyor. Ön taleplerini www.hayatbeklemez.com web sitesinden toplayan projede 16 tane dükkan bulunuyor.

New York Nef Evleri satış ofisi!

New York Nef Evleri satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak tasarlandığı proje 60 kat şeklinde yükseliyor.

New York Nef Evleri iletişim!

New York Nef Evleri iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşan proje Foldhome konseptiyle hayata geçiriliyor.

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Merter Nef Evleri nerede Haberi

Merter Nef Evleri nerede

Satış süreci devam eden proje Nef Merter Rezidans 'ta yer alan konutların alanları minimum 39 metrekare, maksimum 89 metrekareden oluşuyor.


"Merter Nef Evleri nerede?" sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Konut fiyatları 270 bin liradan başlangıç gösteren Nef Merter Residence 399 daireden meydana geliyor. Projede daire teslimleri Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Merter Nef Evleri 'nde peşinat ödemesi 24 ayda tamamlanıyor. Projede banka kredisi ödemeleri ise 2017 yılında başlıyor. 


Merter Nef Evleri nerede?

İstanbul Güngören ilçesine bağlı Merter bölgesinde inşa edilen Merter Nef Konutları metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


Nef Merter satış ofisi

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge...