28 / 03 / 2024

merter parima nerede

merter parima nerede

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

Merter Parima iletişim bilgileri!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Parima Merter projesi Fer Yapı tarafından 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Merter Parima iletişim!

Merter Parima iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı Parima Merter projesi Fer Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Merter Parima ne zaman teslim?

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Merter Parima ne zaman teslim edilecek?

Parima şehrin de ticaretin de merkezi!

İstanbul Merter'de, E-5'in hemen üzerinde yer alan ofis projesi Parima, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde yer alıyor. Parima şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor.

Parima’da yüzde 1 peşinat, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Ofis ve ev ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. FerYapı’dan, Merter E-5 üzerinde yer alan ofis projesi Parima’da yüzde 1 peşinat, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı...

Merter Parima projesinde metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Merter Parima projesi kapsamında yer alan ofis-ev ofislerin metrekare birim fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor. Projede yer alan bağımsız ünitelerin teslimleri Haziran 2015'te gerçekleşecek.

Parima Merter nerede?

Parima Merter nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Fer Yapı Parima Merter toplam 223 birimden meydana geliyor...

Fer Yapı Parima'da metrekaresi 2 bin 800 dolar!

Ofis ve ev ofis konseptinin standartlarını yeniden belirleyen projenin peşin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 dolardan başlıyor. Bununla da kalmıyor, FerYapı finansmanı yüzde 1 peşin, 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor.

Parima Merter'de ödemeler 2017'de başlıyor!

Parima Merter'de taksit ödemeleri 2017 yılında başlıyor. Ofislerin hemen teslim edildiği Parima Merter projesinde yüzde 0,75 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor...

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları!

Parima Cevizlibağ ofis fiyatları 465 bin liradan başlıyor. Fer Yapı'nın Merter - Cevizlibağ aksında inşa ettiği Parima projesinde 223 adet bağımsız ünite yer alıyor...

Fer Yapı Parima Merter'de hiç peşinatsız bahar kampanyası!

Dekorasyonlu, taşınmaya hazır şekilde hemen teslim ofisleriyle dikkat çeken Parima; 2017 yılında başlayacak ödemeleri ve peşinatsız yüzde 0.75'den başlayan faiz oranları gibi ödeme kolaylıkları

Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle!

FerYapı, ulaşımı kolay bir lokasyon olan Merter'de 16 katlı ve 15 bin 500 metrekarelik alana sahip Parima projesini hayata geçiriyor. Parima Merter'de 4 bin 850 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter Rezidans nerede?

Real Merter Konutları için 12 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Real Merter Rezidans nerede?

Güngören Real Merter nerede?

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Merter Real nerede?

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Projede konut ve dükkanlar bulunuyor. Peki Merter Real nerede?

Real Merter projesi nerede?

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarladığı Real Merter projesi konut ve dükkanlardan oluşuyor. Peki Real Merter projesi nerede?

Real Merter Konutları nerede?

Real Merter'de 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor. Proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Real Merter Konutları nerede?

Parima Merter lokasyon bilgisi!

Ofis alanlarının 45 metrekareden başladığı proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Parima Merter lokasyon bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Merter Parima satılık ofis!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçiriliyor. Merter Parima satılık ofis alanları 45 metrekare alandan başlangıç gösteriyor.

merter parima nerede Haberi

merter parima nerede

Sosyal alanları içerisinde projede 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Backoffice concierge hizmetleri, 8 ve 18 kişilik 2 toplantı odası, fitness salonu yer alıyor.


İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Merter'de hayata geçirilen projede ofislerin alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişiyor. Proje Fer Yapı imzası taşıyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Merter Parima satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Ofis teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlenen projede ödeme planına göre 50 ay taksitlendirme sağlanıyor.


Parima Merter satış ofisi ulaşım: Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No: 8 34010 Cevizlibağ / İstanbul

Telefon: (0212) 482 20 20

Web: www.parimamerter.com

Tülay...