27 / 04 / 2024

merter park evlerı

merter park evlerı

Mutlu İnşaat tarafından Merter'de inşa edilen Merter Park Evleri'nde fiyatlar 500 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Merter'de 47 bin metrekarelik alanın park teklifine ret!

CHP'li Meclis Üyesi Özgür Aydın'ın Zeytinburnu E-5 cepheli yeşil alanın imara açılmak yerine 15 Temmuz Şehitler Parkı yapılmasıyla ilgili önerisi AK Parti Grubu tarafından reddedildi.

Nevşehir'deki iki park yenileniyor!

Kıratlıoğlu ve 2000 Evler Mahallesinde bulunan park alanlarında yenileme çalışmalarına başlandı. Park alanında ayrıca kamelyalar ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenecek.

M. Berke Merter: Atatürk Havalimanı şehir parkı olsun!

CHP İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı’nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’nın şehir parkı yapılmasını teklif etti. Merter, parkın isminin ise Atatürk Şehir Parkı olmasını önerdi.

Park On Yedi Evler projesine şehir dışından ilgi!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından ESS Yapı ve Güncel İnşaat'ın, Çanakkale'nin yeni yerleşim merkezi Kepez'de inşa ettiği Park On Yedi Evleri şehir dışından yatırımcıların da ilgi odağı oldu

Topkapı Beyaz Park fiyat listesi!

Toplam 371 adet konut ve 9 adet ticari birimden oluşan proje 5 blok halinde yükseliyor. Topkapı Beyaz Park fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 398 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Park projesi 24 Ekim'de satışta!

Atmaca Grup Bahçeşehir Göleti çevresinde hayata geçireceği Bahçeşehir Park projesini 24 Ekim'de satışa çıkarıyor, projede gölete komşu evler 1.7 milyon TL'den, göletteki dükkanlar ise metrekaresi 35 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Bolu 500 Evler Cami ve Dev parkın temeli atıldı!

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı. Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

merter park evlerı Haberi

merter park evlerı
Merter'de 2007 yılının sonunda inşaatına başlanan Merter Park Evleri önümüzdeki ağustos ayında teslim edilecek. Mutlu İnşaat'ın projesi 5 blokta toplam 48 daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Projenin arsa alanı 3 bin 300 metrekare, inşaat alanı ise 17 bin 702 metrekare. Şu ana kadar yüzde 60'ı satılan Merter Park Evleri'nde 163 metrekare 3+1, 172 metrekare 3+1 ve 184 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL ile 588 bin TL arasında değişirken, 275 metrekare 5+2 dubleks 600 bin TL'ye, 323 metrekare 6+2 dubleks daireler ise 800 bin TL'ye satılıyor. Projede ING Bank, Deniz Bank ve Finansbank ile yapılan anlaşma çerçevesinde 120 aya kadar vade uygulanıyor.
Alt Yapısı, özel çevre düzenlemesi, 125 araçlık kapalı otoparkı, çocuklar için oyun parkı, kapalı havuzu,...