20 / 04 / 2024

Merve Boluğurun evi

Merve Boluğurun evi

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur Acarkent'teki dairelerinden taşındılar!

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yasayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Merve Boluğur Maslak Mashattan'dan kiralık daire bakıyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Maslak'taki Mashattan'dan kiralık bir daire bakan Merve Boluğur, karar vermeye çalışıyor.

Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor!

Ailesiyle yaşadığı evden ayrılacak olan Merve Boluğur, popçu sevgilisi Murat Dalkılıç’la Cihangir’de oturacak. Oyuncu, birikimiyle aldığı Nişantaşı’ndaki evi ailesinin üzerine yapmıştı. Merve Boluğur Cihangir’de emlak araştırması yapıyor...

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

Merve Boluğur baba evine geri döndü!

Murat Dalkılıç ile kısa süren evliliğinin ardından bir süre depresyona girdiği iddia edilen Merve Boluğur baba evine döndü.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

Bolu'da yıkım kararı gelen evi sahibi yıktı!

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'dan 1 milyon dolara ev aldı!

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'a yerleşme kararı aldı. Çift yaz boyunca hem tatil yapacak hemde çalışacak.

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç evlerini ayırdı!

Evliliklerinde 19 ayı geride bırakan Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç çifti iddialara göre evlerini ayırdı

İşte Merve Oflaz'ın Bebek'teki evi!

Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış.

Merve Boluğur'dan yeni ev açıklaması!

Güzel oyuncu Merve Boluğur, kişisel bakım için Kuruçeşme’ye geldi. Yaklaşık 3 saat kaldığı kuaför çıkışında açıklamalarda bulunan Boluğur, "Evi değiştirmedik, evlendiğimiz evde oturuyoruz." dedi.

Merve Boluğurun evi Haberi

Merve Boluğurun evi

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Akşam'da yer alan habere göre Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı. Çiftin bu ani değişikliğinin nedeni Merve Boluğur'un evde kendini huzursuz hissetmesi yönündeydi. 'Bu evde bir sıkıntı var' diyen Merve'nin isteği doğrultusunda mutlu ikili aynı sitede başka bir daireye...