26 / 04 / 2024

Merve Naz Demirci

Merve Naz Demirci

MFD İnşaat ve Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Fatih Demirci, Merve Naz Demirci tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Nazım İmamoğlu'nun yeğeni evlendi!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu'nun yeğeni Ali Selçuk Acarsoy’u Merve Balcı ile evlendirdi.

Erkan Demirci: Alanya'da imar planın onaylanması sorunu çözmez!

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Nilüfer Demirci özel eğitim tesisi imar planı askıda!

Bursa Nilüfer'e bağlı Demirci Mahallesi 3370 ada 1 parsele ilişkin Özel Eğitim Tesisi amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nilüfer Nazım İmar Plan Değişikliği 5 Haziran'da askıdan inecek...

TOKİ Manisa Demirci kura yeri!

TOKİ Manisa Demirci kura yeri açıklandı. Toplam 184 adet başvuru kabul edilen projenin kura çekilişi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bugün satışa sunulacak.

Manisa Demirci TOKİ kurası nerede çekilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Manisa Demirci Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Demirci Konutları kura çekimi bugün yapılacak. Peki Manisa Demirci TOKİ kurası nerede çekilecek?

Manisa Demirci TOKİ kura çekilişi 2015!

Manisa Demirci TOKİ kura çekilişi 2015 kapsamında toplam 184 adet başvuru yapıldı. Bugün Demirci Belediyesi Ticaret-Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kura satışları ile 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

TOKİ Manisa Demirci kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Demirci kura çekimi bugün saat 14:00'de gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler kura yöntemiyle satışa sunulacak.

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi nerede?

Kura satışları için 184 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Demirci Belediye projesinde 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi nerede?

Manisa Demirci TOKİ kura çekimi 2015!

Manisa Demirci TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında toplam 184 adet başvuru yapıldı. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışa sunulacağı projenin kurası yarın saat 14:00'de çekilecek.

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi yarın!

TOKİ Manisa Demirci kura çekilişi yarın Demirci Belediyesi Ticaret-Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar satışa sunulacak.

TOKİ Manisa Demirci kurası nerede çekilecek?

Toplam 184 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Demirci Belediye projesinde yer alan daireler 10 Nisan Cuma günü satışa sunulacak. Peki TOKİ Manisa Demirci kurası nerede çekilecek?

Merve Naz Demirci Haberi

Merve Naz Demirci

MFD İnşaat ve Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Fatih Demirci, Merve Naz Demirci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


MFD İnşaat ve Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket özel ve tüzel her nevi inşaat işleri ihalelerine girip iş alabilir işi yapabilir bu inşaatlara ait her türlü projeleri çizebilir çizdirebilir uygulamasını yapabilir veya yaptırabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


MFD İnşaat ve Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Veysi Paşa Sokak, Hilal Konakları 9. Blok...