26 / 04 / 2024

Merve Sinop ile tarık üzgün nişanı

Merve Sinop ile tarık üzgün nişanı

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un editörlerinden Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de gerçekleşti.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ruslar Sinop’a nükleer santral için düğmeye bastı

Rosatom’un Genel Müdürü Aleksey Lihaçev Akkuyu’dan sonra sıra Sinop için de müzakerelere başladıklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Putin ile bir araya geldiği görüşmede Sinop konusunu gündeme getirmişti.

5 soruda TOKİ Sinop Sosyal Konut Projesi 2022! Sinop ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ Sinop'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ,Sinop'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Kurası Ne Zaman Yapılacak? Sinop Boyabat İçin Tarih Belli Oldu!

Merakla beklenen Sinop Boyabat TOKİ kura tarihi belli oldu. Canlı yayın ile TOKİ binasında gerçekleştirilecek kura için geri sayım başladı...

Sinop'ta konut stoku azalıyor!

İmar sorunu ile karşı karşıya olan Sinop'ta birinci el daire stoku tükenmek üzere. İkinci el konut satışlarının artması ile birlikte bölgede ev fiyatları yükselişe geçti.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sinop Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinop tarafından kuruldu.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Sancaktepe Merve Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Sancaktepe İlçesi, Merve Mahallesi, 91 ada, 8 parselin bir kısmı ile bitişiğindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Erol Özmandıracı ve Merve Başbuğ arasında sular durulmuyor!

Merve Başbuğ ile kızının babası iş adamı Erol Özmandıracı, arasında sular durulmuyor. Başbuğ, yazı 5 milyon Euro’luk teknesinde geçiren Erol Özmandıracı’dan, kızı Lea’nın okulundaki yemekhane ücretini karşılamadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

TOKİ Sinop Boyabat 131 konut ihalesi yarın!

Sinop İli, Boyabat İlçesi 131 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sinop Boyabat'a 131 yeni konut!

Sinop İli, Boyabat İlçesi 131 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Merve Sinop ile tarık üzgün nişanı Haberi

Merve Sinop ile tarık üzgün nişanı

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesinde editör olarak görev yapan Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de bulunan Yadran 2 Düğün Salonu'nda gerçekleşti.


Eviliğe ilk adımlarını atan genç çifte Emlak Kulisi ailesi olarak mutluluklar...