19 / 04 / 2024

merzifonda belediyenin yaptığı ofisler ne zaman bitecek

merzifonda belediyenin yaptığı ofisler ne zaman bitecek

Amasya’nın Merzifon ilçesinde belediye tarafından yapılması planlanan 8 iş yeri ve 28 ofis için temel atma töreni düzenlendi. 3 katlı olarak yapılan proje toplam 4 milyon 240 bin TL’ye ihale edildi...

Bu ilde yaşayanların başına talih kuşu kondu! Belediyeden görülmemiş yardım! Başvurular sona ermeden göz atın!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin 2500 TL yardım yapacağı öğrenildi. Şahinbey Belediyesi’nden ikamet eden herkes belediyenin yaptığı yardım desteğine başvurabilecek. İşte detaylar...

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Avusturya'da Trabzonspor taraftarı tarihi binayı bordo maviye boyadı!

Avusturya'da yaşayan Trabzonspor taraftarı Ahmet Akyurt sahibi olduğu binayı bordo maviye boyadı. Belediyenin yaptığı itirazlar rağmen bina Trabzonspor renklerinde kaldı. 

Emlak vergisinde 'SİT alanı' muafiyeti!

Adalar ilçesinde 1/5000 Koruma Amaçlı İmar Planları 2017 yılında iptal edildiği için ödeyeceği vergilerde muafiyet isteyeğini kabul etmeyen belediyenin yaptığı işlemlere, yürütmenin durdurulması istemine mahkemeden onay çıktı.

Şırnak'ta dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Terör örgütü PKK'nın tahrip ettiği Şırnak'ın yeniden imarı için devlet tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bölgede belediyenin yaptığı hizmetlerle kentte dönüşüm yaşanıyor. 

Ümraniye yeni parklarla nefes alıyor!

Yeşil alanda Avrupa standartlarını aşan Ümraniye, belediyenin yaptığı park ve bahçe düzenlemeleri ile nefes alıyor. Ayrıca belediye, kamusal alanların çevre düzenlemeleri konusunda da çalışmalara devam ediyor.

Manisa Alaşehir’in alt yapı çalışmaları başladı!

Manisa Alaşehir’in İstasyon Mahallesinde her yağış sonrasında yaşanan su baskınları belediyenin yaptığı menfez ve yağmur suyu drenaj çalışması ile yenilenecek.

Sakarya Hanlı'da OSB'ye büyük tepki!

Hanlı Köyü’nde bulunan tarım arazilerinin, belediyenin yaptığı imar planı ile sanayi bölgesine dahil edilmesine tepkiler büyüyor.

Sakarya Hanlı Köyü'deki tarım arazileri sanayi bölgesine mi dahil ediliyor!

Hanlı Köyü’nde bulunan tarım arazilerinin, belediyenin yaptığı imar planı ile sanayi bölgesine dahil edilmesine tepkiler büyüyor. Altın değerindeki topların saniyeye açılmasına engel olmak için itiraz dilekçesi verildi.

İfraz işleminin iptali davası!

Belediye encümen kararının verilmesi halinde bağımsız bölümler ifraz yolu ile ayrılabiliyor. Ayrıca belediyeler kendi imar planları kapsamında ifraz işlemi de yapabiliyor. Peki, belediyenin yaptığı ifraz işleminin iptali için dava nasıl açılır?

Muğla'da istinat duvarı çöktü!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde belediyenin yaptırdığı TOKİ evlerinin istinat duvarı aşırı yağışlar nedeniyle göçünce bazı araçlar altında kaldı. Gece saat 00.00 sıralarında büyük bir gürültüyle göçen istinat duvarı çevrede büyük bir korku yarattı.

Etimesgut Belediyesi, yeni mahallelerin sorunlarına el attı!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Başkanlar Programı'na konuk oldu. Programda belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalan anlatan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeler ürettiklerini söyledi.

Trabzon Belediyesi 800 metrelik yolda asfaltlama çalışması yaptı!

Trabzon Belediyesi, Yıldızlı'da belediyenin yaptığı alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan 800 metrelik yolda havaların ısınması ve sıcaklığın 16 dereceye çıkmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışması yaptı.

merzifonda belediyenin yaptığı ofisler ne zaman bitecek Haberi

merzifonda belediyenin yaptığı ofisler ne zaman bitecek


Amasya’nın Merzifon ilçesinde belediye tarafından yapılması planlanan 8 iş yeri ve 28 ofis için temel atma töreni düzenlendi. Temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, AK Parti Amasya milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Hasan Çilez, CHP Merzifon İlçe Başkanı Mustafa Tuncer, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Işık, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Merzifon’a yeni bir hizmet daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aydın, şöyle konuştu: “Büyüyen ve gelişen ülkemizde şehrimizin de buna ayak uydurması için şehrimizin merkezinde olan bin 800 metre karelik arsamız üzerine yapacağımız iş merkezimizde altında 8...