25 / 04 / 2024

MESA butik projeler

MESA butik projeler

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Konut sektöründe az katlı butik projeler dönemi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi süreci ile birlikte son yıllarda gayrimenkul geliştiricilerinin az katlı butik projelere yöneldiğini değerlendirdi...

MESA butik projelere yöneldi!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Mesa'dan 3 yeni proje!

Konutta artan fiyatlar ve alım gücündeki düşüş, proje hacimlerini de etkiliyor. Toplam 8,3 milyar TL'lik yatırıma devam ettiklerini dile getiren Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, önümüzdeki dönemde butik projeler üreteceklerini vurguladı.

CVS Hava Kent'ten İstanbul Havalimanı çevresine yeni projeler!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde Arnavutköy projesi gibi butik projeler geliştirmeye devam ediyor...

Mesa Bodrum 1.5 milyar lira yatırımla inşa ediliyor!

Demirbükü Koyu’da yeni proje inşa eden Mesa, 1,5 milyarlık proje yapacak. Mesa Bodrum projesinde 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor...

Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faiz!

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Mesa'dan 5 yeni proje geliyor!

Mesa Koz projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Mesa yıl içerisinde 5 yeni projeye başlayacak. İşte o projeler...

İnşaat şirketleri butik projelere yöneldi!

İnşaat sektöründe son 15 yılda milyonlarca konut üretildi. Bu konutların yaklaşık 2,5 milyonu stokta kaldı. Bu nedenle inşaat şirketlerinde büyük projeler yerine butik projelere yöneliş söz konusu.

MESA butik projeler Haberi

MESA butik projeler

MESA'nın, Anadolu Yakası'nın özel lokasyonları arasında yer alan Çubuklu'da inşa ettiği üçüncü projesi MESA Orman II ile satışa çıktı.

Capital'de yer alan habere göre, yıl sonuna doğru ön talebe sunulan proje vesilesiyle MESA Mesken'e dair değerlendirme yapan yönetim kurulu başkanı Mert Boysanoğlu, "COVID-19 salgın sürecinin yanı sıra sektörümüzdeki fazla konut stoku ve yarattığı sorunlardan bilhassa yılın ilk döneminde olumsuz etkilendik, Ancak 2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" diye konuştu.

Mesa Orman 2 satışa...