23 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi

Villaların alanları 240 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 18 KDV uygulanıyor. Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları kapsamında 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi!

Mesa Mesken imzası ile inşa edilen Mesa Çamlıca Konutları İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte satışları devam eden Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi...

Mesa Çamlıca Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakasın'daki Üsküdar'da inşaası tamamlanmak üzere olan Mesa Çamlıca'da 115 konutun satışları devam ediyor. Peki Mesa Çamlıca Konutları ne zaman teslim edilecek?

Mesa Çamlıca Konutları daire fiyatları!

Üsküdar Çamlıca'da hayata geçen Çamlıca'da Mesa Konutları projesinde daireler 1 milyon 670 bin dolar + KDV ile 2 milyon 680 bin dolar + KDV arasında değişiyor.

Çamlıca Mesa daire teslim tarihleri!

Çamlıca'da Mesa Evlerinde 240’den 950 metrekareye kadar daireler yer alıyor. 115 daireden oluşan Mesa Çamlıca projesinde özel havuzlu villalarda bulunuyor. Dairelerin Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Mesa Çamlıca projesinin ilk görselleri!

Mesa Çamlıca projesinin ilk görselleri haberimizde yer alıyor. Mesa Çamlıca ev fiyatları 1 milyon 490 bin dolardan başlayarak değişiyor. Mesa Çamlıca teslimleri Temmuz 2015'te yapılıyor...

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Mesken Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Mesa Çamlıca projesinde 1 milyon 670 bin TL'ye daire!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi..

Çamlıca Mesa'da konutlar erken teslim edilecek!

Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.boysanoğlu: Yakaladıkları üretim ritmiyle Çamlıca MESAda konutlarını, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi

Çamlıca'da Mesa projesinde teslimler başlıyor!

İSTANBUL'UN en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. 113 konuttan oluşan projede satış süreci devam ediyor..

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi Haberi

Mesa Çamlıca Evleri teslim tarihi

Dairelerin tiplerinin 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplam 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat daireden meydana geliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın konumda bulunuyor. Proje 2 ve 3 kattan meydana geliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede spor odaları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, dinlenme alanları, buhar odası ve oyun alanları gibi donatılar bulunuyor.  


Mesa Çamlıca Evleri satış fiyatları 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin Temmuz 2015'de yapılması planlanan projede ödeme şekilleri kapsamında yüzde 18 KDV uygulanıyor.


Adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar /  İstanbul 

Telefon : 0 216 402...