18 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca iletişim

Mesa Çamlıca iletişim

Mesa Mesken imzasıyla Üsküdar'da yükselen Mesa Çamlıca Konutları'nda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Temmuz 2015'te yapılması planlanıyor.

Mesa Çamlıca güncel fiyatları!

Daire alanlarının 240 metrekareden başladığı proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca güncel fiyatları 3+1 dairelerin için 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca adres!

Mesa Çamlıca Evleri'nde 110 daire 5 villa olarak Küçük Çamlıca'da hayata geçiyor. Proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projenin adresi haberimizde yer alıyor...

Mesa Çamlıca adres bilgileri!

Mesa Çamlıca projesinde teslimler bu yılın Temmuz ayında gerçekleşecek. Toplam 115 konuttan meydana gelen projede satış süreci devam ediyor. İşte Mesa Çamlıca adres bilgileri...

Mesa Çamlıca iletişim!

Mesa Mesken imzası ile İstanbul Çamlıca'da inşa edilen Mesa Çamlıca 115 daireden oluşuyor. Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan proje Mesa Çamlıca iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mesa Çamlıca konut fiyatları 1 milyon 670 bin dolardan başlıyor!

Çamlıca'da hayata geçirilen Mesa Çamlıca projesi satışlar devam ediyor. 113 tane konuttan meydana gelen projede 240 metrekare ile 950 metrekare alanlardan oluşan daire tipleri mevcut.

Mesa Çamlıca Konutları'nda fiyatlar 1 milyon 550 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Çamlıca bölgesinde yükselen Mesa Çamlıca'da 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede konut fiyatları 1 milyon 550 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Mesa Çamlıca teslim tarihi!

Mesa Çamlıca teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Mesa Çamlıca Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 1 milyon 490 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim!

Beykoz Mesa Çubuklu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mesa Çubuklu projesinde ön talepler toplanıyor...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Üsküdar Çamlıca'da dönüşüm başlıyor!

Çamlıca bölgesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı olarak ilan edildi. Karara göre Çamlıca Tepesi'nin eteklerindeki yaklaşık 190 dönüm arsa üzerinde bulunan 520'si konut olmak üzere toplam bin 432 bağımsız yapı yıkılacak.

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı projesi iptal edildi.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Kartal Mesa Marmara iletişim!

Kartal Mesa Marmara iletişim için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje Bağdat Caddesi'ne 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Darıca Es'Marin Konakları iletişim!

Darıca Es'Marin Konakları iletişim için 0262 644 14 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kanıt Yapı tarafından inşa edilen projede 60 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Çamlık 360 Kurtköy iletişim!

Çamlık 360 Kurtköy iletişim için 0850 532 0 360 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen proje 26 blok halinde inşa ediliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Mesa Çamlıca iletişim Haberi

Mesa Çamlıca iletişim

Üsküdar'da inşa edilen Mesa Çamlıca Evleri, 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat dairesi ile toplamda 115 adet konuttan meydana geliyor.


Mesa Mesken tarafından yapılan Üsküdar Mesa Çamlıca, Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın konumda bulunuyor.




3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon seçeneklerinin bulunduğu Mesa Çamlıca projesinde dairelerin alanları 235 metrekareden başlayıp, 950 metrekareye kadar yükseliyor.


Yüzde 18 KDV'nin uygulandığı Mesa Mesken Çamlıca Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 670 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015 tarihinde yapılması planlanıyor.


Mesa Çamlıca satış ofisi telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Filiz...