26 / 04 / 2024

mesa muratpaşa

mesa muratpaşa

Kurulduğu tarihten bu yana onlarca aileyi ev sahibi yapan Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Şirketin ayrıca 9 projesinde de satış süreci devam ediyor...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO ihalesini 302,1 milyon TL'ye Mesa Mesken'in kazandığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yapı ruhsatı alınmadan tasfiye edildiğini açıkladı...

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Muratpaşa'da 25 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Kılınçarslan Mahallesi'nde yer alan ticari bina 25 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Antalya Muratpaşa'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kızılarık Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 423 bin 440 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Muratpaşa'da restorasyon başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, Türkiye'de en fazla vakıf mülkünün Antalya'da bulunduğunu belirterek, "Antalya turizmin başkenti ama aynı zamanda bir vakıf şehri. Neredeyse tamamına yakını Muratpaşa vakfına ait." dedi.

Antalya Muratpaşa'da 3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yenigöl Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 14 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı. Mesa Mesken projenin ihalesi 302 milyon 100 bin TL teklifle kazanmıştı. 

Antalya Muratpaşa'da icradan 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya İli Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 182 bin TL olarak belirlendi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

mesa muratpaşa Haberi

mesa muratpaşa

Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Projelerin 1'i Antal'yada, 3'ü ise İstanbul'da yer alıyor. Hazırlık aşamasının devam ettiği projelerin ne zaman satışa çıkacağı belli değil. 

Mesa'nın Antalya Muratpaşa'da hayata geçireceği proje, Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa edilecek. İnşaat hazırlıklarının yapıldığı projenin yıl içinde de satışa çıkması düşünülüyor. Şirketin İstanbul'daki projelerinin ne zamana başlayacağı henüz açıklanmıyor. 

Yeni projeler 
1- Antalya Muratpaşa
2- İstanbul Kemerburgaz
3- İstanbul Dragos
4- İstanbul Kartal

Daha önce bir çok proje hayata geçirerek ev almak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiren Mesa Mesken'in satışı devam eden 9 projesi bulunuyor. 

Satışı devam eden projeleri
1- Mesa Cadde
2- Mesa Gökada
3- Mesa Çubuklu 28
4- Mesa Koz
5- Yeşilyaka Su
6- Mesa Koza 66
7- Park Mozaik
8- Yeşilyaka Koru
9- Tema İstanbul...