25 / 04 / 2024

Mesa Orman ödeme planı

Mesa Orman ödeme planı

Mesa Orman kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Zevk ve prestij sahibi ayrıntılara sahip Mesa Orman  projesinde toplam 219 adet daire bulunuyor.

Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faiz!

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! ÇKS kaydı bulunan çiftçiye ödeme yapılacak...

Tarımla uğraşan binlerce çiftçiyi sevindiren açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Buna göre, ÇKS sisteminde kaydı olan üreticilere 1000 Türk Lirası miktarında ödeme yapılacağı belirtildi.  İşte haberin detayları...

Tarım ve Orman Bakanlığı üreticilere 16 bin TL ödeme yapacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre zararlı organizmalarla mücadele kapsamında fındık ve meyve üreticisine maddi destek sağlayacak.

Çiftçilere milyarlarca TL'lik ödeme! Hemen bakın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere milyarlarca TL'lik ödeme müjdesi verdi. İşte konu ile ilgili detaylar... Hemen bakın...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı bombayı patlattı! 20 milyon TL destek ödemesi! Hesaplarınızı kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bombasını patlattı. 20 milyon TL destek ödeme müjdesi geldi. İşte detaylar!

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus ön talep topluyor! Yeni proje!

Mesa Orman projesinin 2. etabını geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Mesa, Çengelköy Bosphorus projesi için ön talep topluyor.

Mesa Orman 2 satışa çıktı!

Mesa, Çubuklu'da inşa ettiği 350 milyon TL yatırım bedelli üçüncü projesi 10 blokta 163 daireden oluşan Mesa Orman II projesini satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla Mesa Orman'ın yeni etabı Mesa Orman 2'yi satışa sundu. Projede 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Mesa Orman 2 satışta!

Konut üretim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mesa, kısa bir süre önce ön talep topladığı,  Mesa Orman 2 projesinde yer alan konutlarını satışa çıkardı.

Mesa Orman ödeme planı Haberi

Mesa Orman ödeme planı

Mesa Orman projesi sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan 1.5 milyon metrekarelik İstanbul Kent Ormanı'na yaslıyor. 

Mesa Orman kampanya 2018!

Yüzde 5 peşinat ve yüzde 20 indirim
Yüzde 0.98 faiz oranı ile ödemeler yapılıyor. 
Fiyatlar 1 milyon 314 bin TL ile 4 milyon 416 bin TL arasında değişiyor. 


Geniş bahçe, peyzaj alanları, teras alanlarına sahip Mesa Orman'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Mayıs 2020'de teslim edilmesi öngörülen Mesa Orman projesinde daire alanları 125 ile 300 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

219 adet daireden oluşan Mesa Orman konum olarak; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, doğal orman ve göle yürüyerek 2...