28 / 03 / 2024

Metag İnşaat kurumlar vergisi

Metag İnşaat kurumlar vergisi

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Perihan Ersin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Metag İnşaat 6. kupona ilişkin faiz oranını bildirdi!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün tahvillere ilişkin 5. kupon ödemesinin yapılması,6.ve son kupona ilişkin faiz oranının bildirilmesini yayımladı.

Metag İnşaat 5. kupon ödemesini yaptı!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş. 8 Nisan 2015 tarihinde halka arz edilen 50 milyon TL nominal değerli ve 546 gün vadeli değişken faizli tahvillere ilişkin 8 Temmuz 2016 tarihli 5. kupon ödemesi yaptı.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

Metag İnşaat 2015 finansal raporlarını en geç Mayıs'a kadar açıklayacak!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

Dervişoğlu İnşaat ve Autoban Mimarlık kentsel dönüşümde yeni ekol oluşturacak!

Dervişoğlu İnşaat, yolu Kadıköy'den geçenlerin çok yakından bildiği bir marka. Kadıköy'ün hemen hemen her caddesinde imzasını taşıyan bir projesi olan şirket kentsel dönüşüm konusunda bölgenin söz sahibi olan kurumlarının başında geliyor.

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Evren Kayabaş ve Mustafa Sezgin Mınak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Metag İnşaat 2014 yılı genel kurulunun tescilini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret A. Ş. 2014 yılı genel kurulunun tescilini yayınladı. Bugünkü Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan genel kurulu tescili şöyle:

Metag İnşaat kurumlar vergisi Haberi

Metag İnşaat kurumlar vergisi

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.


Açıklama:

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.



Dosya için