24 / 04 / 2024

Metal GYO sermaye arttımına ilişkin fonlarını ne yapacak

Metal GYO sermaye arttımına ilişkin fonlarını ne yapacak

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda sermaye arttırımında elde ettiği fonun hangi amaçla kullanılacağına ilişkin raporunu yayınladı.

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Koray GYO sermaye tavanını 500 milyon TL'ye artıracak!

Koray GYO 2021 - 2025 yılları arasında geçerli 100 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022 - 2026 yılları arasında geçerli olmak üzere 500 milyon TL'ye artırılmasına ilişn SPK'ya başvurdu.

Panora GYO sermaye tavanını 250 milyon TL'ye yükseltecek!

Panora GYO, kayıtlı sermaye tavanının 90 milyon TL'den 250 milyon TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izni süresinin beş sene süreyle uzatılması için SPK'ya başvurdu.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Avrasya GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Avrasya GYO, 2022 yılı sonunda dolacak olması sebebiyle mevcut kayıtlı sermaye tavanı değiştirilmeden süresinin 5 yıl (2022-2026) daha uzatılması amacıyla gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Ziraat GYO'nun kiralama gelirleri 2022'de yüzde 10 artacak!

Ziraat GYO Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. Maddesine istinaden hazırlanan Ziraat GYO İle İlişkili Tarafları Arasındaki Yaygın Ve Süreklilik Arz Eden İşlemlere İlişkin Rapor'un sonuç bölümünü açıkladı.

Akfen GYO sermaye tavanını 6.5 milyar TL'ye yükseltecek!

Akfen GYO'nun Yönetim Kurulu Toplantısında, şirketin 1 milyar TL olan olan kayıtlı sermaye tavanının 6 milyar 500 bin TL'ye artırılmasına karar verildi. 

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Doğuş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Doğuş GYO, 500 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verildi.

Atakule GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 231 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin 263 milyon 340 bin TL'ye çıkarılması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.  

Reysaş GYO, sermaye artımından elde edilecek fonla kredi ödemelerini yapacak!

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 103,25203 oranında 253 milyon 999 bin 999 TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Metal GYO sermaye arttımına ilişkin fonlarını ne yapacak Haberi

Metal GYO sermaye arttımına ilişkin fonlarını ne yapacak

Metal GYO bugün yapılan toplantıda sermaye arttımına ilişkin fonların hangi amaçla kullanılacağını raporladı.



Metal GYO Açıklama:


Yönetim Kurulumuzun bu gün yapılan toplantısında;


Seri: VII-128.1 sayılı Tebliğin 33. Maddesi çerçevesinde hazırlamış olan, Sermaye Artırımından Elde Edilen Fonun Hangi Amaçla Kullanılacağına İlişkin Raporu'nun kabulü hususu görüşüldü.


Neticede, 


1) Seri: VII-128.1 sayılı Tebliğin 33. maddesi çerçevesinde hazırlanan Raporun ekte yer aldığı şekliyle kabulüne, 


2) Raporun, Sermaye Piyasası Kuruluna gönderilmesine ve KAP'ta kamuya duyurulmasına 


oy birliği ile karar...