29 / 03 / 2024

Mete Zadil kim

Mete Zadil kim

Türkiye'nin lider küçük ev aletleri markası Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Arzum CEO'luğunu da üstlenen Murat Kolbaşı, CEO'luk bayrağını Mete Zadil'e devretti. Zadil, göreve 1 Eylül tarihinde başladı.

Ariston Thermo Cares Premium'un lansmanını yaptı!

Ariston Thermo Türkiye Genel Müdürü Mete Zadil, "Enerjide bu kadar dışa bağımlıyken hepimizin görevi enerji tasarrufuna katkıda bulunmak işte bu nedenle tercih yoğuşmalı kombi olmalı.

Mete Zadil Ariston Thermo Group’un Türkiye Genel Müdürü oldu!

Isıtma sektörünün dünya devi Ariston Thermo Group’un Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Mete ZADİL getirildi...

Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu!

Türkiye'nin lider küçük ev aletleri markası Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Arzum CEO'luğunu da üstlenen Murat Kolbaşı, CEO'luk bayrağını Mete Zadil'e devretti. Zadil, göreve 1 Eylül tarihinde başladı.

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Isı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Isı pay ölçer kullanımı, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Apartmanda hangi alanların ortak alan olduğuna ilişkin esaslar, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Apartmanlarda uygulanan cezaları kimin ödemesi gerekir? Peki, belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Oturma ruhsatını kim alır?

Ruhsatı alınmış binalar için İmar Müdürlüğü'nden alınan belgeye oturma ruhsatı deniyor. Yapı hakkında tüm bilgilere oturma ruhsatında yer veriliyor. Peki, oturma ruhsatını kim alır?

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Mete Zadil kim Haberi

Mete Zadil kim

Türkiye’nin lider küçük ev aletleri markası Arzum'un yeni CEO'su Mete Zadil oldu. SDA International ile 2013 yılında stratejik ortaklığa giden; son dönemde kurumsallaşma ve global markalaşma stratejisi kapsamında önemli adımlar atan Arzum, üst yönetim yapısını da revize ediyor. Bu kapsamda CEO olarak atanan Mete Zadil, göreve 1 Eylül tarihinde başladı. Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Arzum CEO'luğunu da üstlenen Murat Kolbaşı, CEO'luk bayrağını Zadil'e devretti. Halen Arzum'un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Murat Kolbaşı, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Sayın Zadil'in CEO olarak atanması, Arzum'un aile şirketi yapısından kurumsal ve sürdürülebilir bir yapıya geçişinin önemli ve stratejik bir basamağı olarak nitelenebilir. Kurumsal bir şirket ve global bir marka olma yolunda üst yönetimimizi yeniliyor ve güçlendiriyoruz. Ulusal ve uluslararası birçok şirkette...