26 / 04 / 2024

Metin Çakmakçı

Metin Çakmakçı

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Metin Çakmakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Erkuş, Bora Özveren, Alper Çıldır, Bora Murat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Sinpaş Çakmak Ümraniye Konutları iletişim!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan projede toplam 1.000'in üzerinde daire yer alacak. Sinpaş Çakmak Ümraniye Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Ümraniye Sinpaş Çakmak Konutları!

Ümraniye Sinpaş Çakmak Konutları 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Detayları henüz netleşmeyen proje İstanbul Finans Merkezi'ne yakın konumda bulunacak.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi`ne engelsiz park!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’ta bulunan park alanına bir ‘Engelsiz Park’ yapıldı. Proje kapsamında parka engelsiz oyun grubu, kültür fizik aletleri, basket sahası, kamelya ve banklar yerleştirildi

Çakmak Ümraniye Projesi Sinpaş Yapı satılık!

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselecek proje 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Çakmak Ümraniye Projesi Sinpaş Yapı satılık daireler için fiyat listesi henüz netleşmedi.

Ümraniye Çakmak Projesi Sinpaş Yapı iletişim!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan projede 1.000'in üzerinde konut yer alacak. Ümraniye Çakmak Projesi Sinpaş Yapı iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1974 olarak belirlendi.

Çakmak Ümraniye Projesi Sinpaş Yapı lokasyon!

1.000'in üzerinde konutun yer alacağı projenin satılabilir alanının yaklaşık 123 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Çakmak Ümraniye Projesi Sinpaş Yapı lokasyon bilgisine göre İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak bulunuyor.

Ümraniye Sinpaş Çakmak Projesi!

Ümraniye Sinpaş Çakmak Projesi Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Yaklaşık 123 bin 500 metrekare satılabilir alana sahip olan projede 1.000'in üzerinde konut bulunuyor.

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım!

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Ümraniye'de inşa edilecek. Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yer alacak.

Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim!

İnşaat çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükseliyor. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Projesi satılık!

Ön talep dönemi devam eden proje toplam 88 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Sinpaş Ümraniye Çakmak Projesi satılık daireler İstanbul'un Anadolu Yakası Ümraniye ilçesine bağlı Çakmak bölgesinde yükselecek.

Sinpaş Ümraniye Çakmak projesi ne zaman başlayacak?

Sinpaş Yapı, Ümraniye Çakmak'ta karma konseptte proje inşa edecek. Yakında başlayacak olan Sinpaş Çakmak projesi için ön talep toplanıyor. Projede 1000'in üzerinde bağımsız ünite olacak...

Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim!

Toplam 88 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan projenin inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Çakmak Projesi nerede?

Sinpaş Yapı Çakmak Projesi 88 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede 1.000'in üzerinde konut yer alacak. Peki Sinpaş Çakmak Projesi nerede?

Metin Çakmakçı Haberi

Metin Çakmakçı

Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Metin Çakmakçı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bekir Erkuş, Bora Özveren, Alper Çıldır, Bora Murat Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Vale Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.       Her türlü inşaat taahhütleri ; konut, işyeri, ticarethane,inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında binalar yapmak, 2.       Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar barajlar ve göletler park ve bahçe peyzaj düzenlemeleri ve turistik tesisler  tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek,...