16 / 04 / 2024

metin feyzioğlu gayrimenkul alım satımı önerisi

metin feyzioğlu gayrimenkul alım satımı önerisi

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 8 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 8 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahimoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Lutfi Arslan imzasıyla kuruldu.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul'den her bütçeye özel yatırım fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne 27 yıl önce adım atan ve Türkiye'nin en büyük kurumsal arazi yatırım firması haline gelen Çalımlıoğlu Gayrimenkul, yeterli bütçeye sahip olmasa da yatırım konusunda istekli olan tüm yatırımcıları sevindirecek bir projeyi uygulamaya koydu .

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu Gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bu yıl 15.si düzenlenecek olan dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da projelerini yatırımcılarına tanıtıyor.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 14 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe 14 Parsel Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

metin feyzioğlu gayrimenkul alım satımı önerisi Haberi

metin feyzioğlu gayrimenkul alım satımı önerisi

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Metin Feyzioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, avukatların büyük çoğunluğunun, özellikle genç avukatların maddi açıdan zor durumda olduğunu belirtti.

Vatandaşların da Almanya, Fransa, İsveç ve İsviçre'deki gibi koruyucu avukatlık hizmeti alma ve sorun çıkmasının önlenmesini isteme hakkı olduğunu dile getiren Metin Feyzioğlu şöyle konuştu:

"Bu noktada somut önerilerimizden birisi Türkiye'de gayrimenkul, yani taşınmaz alım satımlarında alıcının ve satıcının her birinin avukatıyla beraber tapuya gelmesi, kimsenin okumadığı sözleşmeyi hem satıcının hem alıcının avukatının okuması ve müvekkillerine anlatması. Neyi amaçlıyoruz? 'Ben aslında bu imzayı bilerek atmadım, kandırıldım, yanıltıldım.' demeyi önlemeyi. Yani vatandaşımızı hukuken korumaya alıyoruz."

Metin Feyzioğlu,...