26 / 04 / 2024

Metin Turğut

Metin Turğut

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu.

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Dolar ikinci tur seçimlerine kadar nasıl bir seyir izleyecek? 28 Mayıs sonrası dolar TL kuru ne olur?

Ekonomide Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine kadar neler olacağı, döviz kurlarının nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Hükümetin alacağı önlemler ile döviz kurlarının tırmanmasını bir şekilde frenlemesi beklenirken, 28 Mayıs sonrası ise durum pek parlak görünmüyor.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Ecotec Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Ecotec Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Elektronik Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerlife Proje Yapı Peyzaj Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mustafa Turğut ve Gülhayat Korkmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu.

Tur İst Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tur İst Turizm Limited Şirketi, Şentürk Kibar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim 2014 tarihinde Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi açıldı!

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi, Burç Güler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

Kuştur Kuşadası Turizm yönetim kurulu kararını açıkladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş turizm yönetim kurulu kararını açıkladı.

YTS Tur Yavuzer Turistik Servis Limited Şirketi kuruldu!

YTS Tur Yavuzer Turistik Servis Limited Şirketi, Ayhan Yavuzer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Metin Turğut Haberi

Metin Turğut

Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Turğut, Savaş Karafes, Serkan Karafes tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Meska Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK        Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını...