28 / 03 / 2024

Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Karakaş, Alper Palalı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

TPAO günlük toplamda günde 5 milyon metreküp gaz üretiyor!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda kapasitenin giderek artırılacağını ifade etti. Bilgin, "Türkiye, bugün itibarıyla Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretirken, toplamda ise 5 milyon gaz üretiliyor” dedi.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Tasarımı ve teknik özellikleriyle adeta büyüleyen Honda CR-V’ye 257 bin TL zam geldi!

Modern tasarım anlayışıyla otomobil dünyasında resmen bir çağ kapatıp yeni bir çağ açan Honda CR-V’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda’nın yaptığı açıklamaya göre, CR-V modeline 257 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Tasarım Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sinan Emekli tarafından kuruldu.

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Koçak pırlanta tasarım yüzük alanlarda ayrıca sepette yüzde 10 indirim fısatı daha sunuyor. Peki Koçak pırlanta tasarım yüzükler ne kadar? Koçak pırlanta taarım yüzük fiyatları kaç TL? İşte Koçak tasarım yüzük 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Karakaş, Alper Palalı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Şirket her nevi konut,işyeri,toplu konut inşaatları yapmak,satmak,kiraya vermek ve şehirler kurmak,iş hanları, yol,köprü,baraj,kanal,tünel,fabrika binaları,havaalanları, otel,motel,kampingler,her türlü turistik tesisler,spor sahaları ve diğer inşaat işlerinden başka yurtiçinde ve yurt dışında her türlü inşaat hizmetlerinde bulunmak,...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Metreküp Tasarım Atölyesi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi, Yeniyol Sokak,...