19 / 04 / 2024

Metro Garden şantiye havadna video

Metro Garden şantiye havadna video

Sur Yapı'nın projesi olan Metro Garden'ın çalışmalarına Çekmeköy'de devam ediliyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı için geri sayım başladı!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için şantiye açılışı yapıldı. Açılışta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Çekmeköy Park fiyatlar!

İstanbul Çekmeköy'de Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Park projesi Metro Garden AVM'nin karşında yer alıyor. Çekmeköy Park projesinde toplam 739 daireye yer veriliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Metro Garden AVM yılbaşında açık mı?

Metro Garden AVM , hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM yılbaşında açık mı? Metro Garden AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Metro Garden AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İnşaat İşçileri Sendikası, metro inşaatında eylem yaptı!

İnşaat İşçileri Sendikası, İstanbul Beşiktaş'ta yapımı devam eden metro inşaatında çalışan işçilerin, üeretlerini-mesai fazlalarını ve tazminat haklarını alamadıkları gerekçesiyle şantiye önünde basın açıklaması yaptı.

Metro Garden AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Metro Garden AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metro Garden AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Metro Garden AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Fındıklı Parkı'na metro şantiyesi mi kuruluyor?

İstanbul Belediyesi, Beşiktaş sahiline kadar bölgedeki tek çocuk parkı ve yeşil alan olan Fındıklı Parkı’nda metro inşaatı için şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Beyoğlu Fındıklı Parkı'nda metro inşaatı için şantiye kuruldu!

Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor.

Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Metro Garden hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro Garden Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Garden AVM bayramda kaçta açılır?

Metro Garden bayramda açık mı?

Metro Garden hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Metro Garden AVM bayramda açık mı? Metro Garden AVM bayramda kaçta açılır?

İzmir İnönü'de metro şantiye alanı modern parka dönüşecek!

İnönü Caddesi üzerindeki iki eski metro şantiyesini modern parklara dönüştürmeyi hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe’deki Kadınlar Birliği Parkı’na yeniden hayat verdi. Şimdi sırada Hıfzısıhha var.

Imaginarium Metro Garden AVM'de mağaza açtı!

İzmir İspanyol marka Imaginarium, Türkiye'deki büyüme planını açıkladı. Oyun konseptinin bilgi ve öğrenme şekli olarak gelişmesine yönelik oyuncak mağazaları zinciri Imaginarium, İstanbul'daki 14. mağazasını açtı..

Giovane G. Designers, Mail of İstanbul ve Metro Garden Avm'de açıldı!

Giovane G. Designers; Eylül ayında açılan iki yeni mağaza ile Avrupa yakasında Mail of İstanbul Avm'de ve Anadolu yakasında Metro Garden Avm'de Consept mağazaları ile 2014/15 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını sergiliyor.

Metro Garden şantiye havadna video Haberi

Metro Garden şantiye havadna video


Metro Garden Projesi'nin havadan görüntüleri için...