18 / 04 / 2024

metro park projesi

metro park projesi

Metro Park Halkalı satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Teknik Yapı Metropark projesi 13 Mayıs'ta satışta!

İstanbul İkitelli'de hayata geçirilen Metropark projesi 13 Mayıs tarihinde satışa çıkıyor...

Düzce Lisesi Park Projesi hızlandırıldı!

Düzce Belediyesinin ‘Düzce Lisesi Park’ projesi için çalışan ekiplerin sayısı artırıldı. Yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi’nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesi için çalışmalar hızlandırıldı.

20 soruda Güneşli Nurol Park projesi!

İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 20 soruda Güneşli Nurol Park projesi...

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacağı açıklanan Karacasu Park Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Karacasu Park projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Başkan Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Sinpaş GYO Queen Central Park Projesi!

Sinpaş GYO Queen Central Park Projesi 'nde daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Anthill Residence'a yakın bir bölgede inşa edilen projede metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Eşbah Yapı Yatırım Metro 34 Projesi!

İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen proje içerisinde ofis ve mağaza bulunuyor. Eşbah Yapı Yatırım Metro 34 Projesi teslim tarihi 2016'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Bursa Endülüs Park projesi AVM konseptinde inşa ediliyor!

Bursa’da yükselen Endülüs Park projesi konut ve AVM konseptinde inşa ediliyor.Projede 240 dairenin yanı sıra 101 mağazadan oluşan üzeri açık bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi!

Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.

metro park projesi Haberi

metro park projesi

Metro Park Küçükçekmece'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor. 


Metro Park Halkalı satış ofisi iletişim numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 15'i için yapılacak ödeme 1 yıl ertelenebiliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükselen Metro Park Evleri'nde teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 1.270 adet daire bulunuyor. 


Küçükçekmece Metro Park Konutları'nın sosyal alanları; yürüyüş yolları, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, spor alanları, dinlenme alanları, saunadan oluşuyor. 


Dairelerin 271 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Metro Park Halkalı'da yüzde 0,25 faizle 48 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay,...