28 / 03 / 2024

Metro Turizm hisse

Metro Turizm hisse

Yargıtay'ın iş adamı Galip Öztürk'e verilen müebbet hapis cezasını onamasının ardından Borsa İstanbul'da Öztürk'ün ortaklığı olan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding hisseleri sert bir şekilde düştü

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Tek-Art İnşaat hisse geri alım programını genel kurulaca sunacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., hisse geri alım programını genel kurulun onayına sunacak...

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Avrasya GYO'dan arsa satışı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Edirne'de yer alan araziyi, 2.200.000 TL+KDV toplam satış bedeli karşılığında Metro Turizm'e sattığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Avrasya GYO Metro Turizm Otelcilik'le birleşmeden vazgeçti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş. ile devralma yoluyla birleşme hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO Metro Otelcilik'ten hisse almayacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26.11.2013, 20.12.2013,24.07.2014,12.08.2014 tarihli açıklamaların devamı niteliğinde Metro Turizm ve Otelciliğin satın alınması işlemi hakkında açıklama yaptı

Metro Turizm hisse Haberi

Metro Turizm hisse


Yargıtay'ın iş adamı Galip Öztürk'e verilen müebbet hapis cezasını onamasının ardından Borsa İstanbul'da Öztürk'ün ortaklığı olan şirket hisseleri sert bir şekilde düştü. 


Yargıtay 1. Ceza Dairesi, işadamı Galip Öztürk'e Kuvvet Köseoğlu'nun öldürülmesine azmettirmek suçundan verilen müebbet hapis cezasını onadı. Haberin ardından Borsa İstanbul'da işlem gören Öztürk'ün ortaklığının bulunduğu şirket payları sert bir şekilde düşüşe geçerek yatırımcısına yüzde 10'u aşan kayıplar verdi. 


İlk seansta genel olarak yatay bir seyir izleyen hisseler ikinci seansta Yargıtay kararının ardından taban fiyatları gördü. Galip Öztürk'ün yüzde 37,68 ile hakim ortağı olduğu Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding'in pay fiyatı ikinci seansta 0,54 liraya gerileyerek taban olurken, yatırımcısına günlük bazda yüzde 10 kaybettirdi. 


Galip Öztürk'ün payı olan diğer şirketlerden, Vanet Gıda yüzde 15,87, Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler...