29 / 03 / 2024

metro turizmde e bilet varmı

metro turizmde e bilet varmı

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre elektronik bilet ve yolcu listesi oluşturma izni alan ilk mükellef Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret Anonim Şirketi oldu...

İstanbul'da 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacak!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorununa dikkat çekti ve 5 senede metro gitmeyen hiçbir ilçe kalmayacağının altını çizdi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Mersin'e metro müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lüfti Elvan, Mersin'e metro yapılacağını duyurdu. 

Başakşehir en fazla metro ağı olan ilçe olacak!

Başakşehir Belediye Başkanı ve AKP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Kartoğlu, ''Ulaşım olarak da kesişen noktadayız. Yeni yatırımlar ile birlikte en fazla metro ağı olan ilçe olacağız” dedi.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

İnşaat çalışmaları devam eden Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı, 18,50 kilometre uzunluğunda olacak. Metro istasyonu 12 istasyondan oluşacak. Peki Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı nereden geçecek?

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Metro için İzmir’e 30 bin TL ödenek ayrıldı haberine yalanlama!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı basın organlarında Halkapınar ile Otogar arasında yapılacak metro için hükümetin sadece 30 bin lira bütçe ayırdığına dair çıkan haberler için bir açıklama yaptı.

Avrasya GYO, Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada Metro'daki 3.6 milyon adet payını Galip Öztürk'e devrettiğini duyurdu...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında son durum!

18,50 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı, Bağcılar, Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerine hizmet verecek. Peki, Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattında çalışmalar ne durumda?

metro turizmde e bilet varmı Haberi

metro turizmde e bilet varmı


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:


415 Sıra Numaralı VUK Genel Tebliği çerçevesinde analiz ve test prosedürlerini tamamlayarak teknik yeterliliği sağlayan bir firmaya ilk elektronik bilet ve elektronik yolcu listesi oluşturma izni verilmiştir.


Elektronik bilet/elektronik yolcu listesi izni alan mükellef, Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret Anonim Şirketi...