19 / 04 / 2024

Metropark teslimleri ne zaman

Metropark teslimleri ne zaman

İstanbul İkitelli'de hayata geçirilen Metropark projesinde daireler hemen teslim ediliyor. İkitelli Metropark adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Metropark Rezidans ödeme planı!

Metropark Rezidans ödeme planı kapsamında fırsatlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Teknik Yapı Metropark ev fiyatları!

Teknik Yapı Metropark ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen projede toplam 1.270 adet konut yer alıyor.

Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Metropark ulaşım!

Teknik Yapı Metropark ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. 7 blok halinde yükselen projede 1.270 adet konut yer alıyor.

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Metropark teslimleri ne zaman Haberi

Metropark teslimleri ne zaman

Metropark İkitelli projesi konum olarak eski Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapılacağı projede 1+0'dan 4+1'e kadar daireler tasarlandı. 


Daire fiyatlarının 200 bin 800 TL'den başlangıç gösterdiği projede peşinde yüzde 15 iskonto yapılıyor. Yüzde 30 peşinden sonra 12 ve 24. aylarda yüzde 10 oranında iki ayrı ara ödeme oluyor. Kalan bedel ise 100 ay 0 faizle tamamlanıyor. 


Teknik Yapı tarafından yükselen Metropark İkitelli projesinde 1.272 daire ve 30 dükkan bulunuyor. 213 bin 800 metrekare alanda yayılan projede sauna, spor alanları,  yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanları mevcut. 




İkitelli Metropark adres : Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı) İkitelli 34303 Küçükçekmece / İstanbul 


Tel : 444 10 08

Web : http://teknikyapimetropark.com/

Ezgi...