29 / 03 / 2024

Metropolitan planlama merkezi

Metropolitan planlama merkezi

www.emlakkulisi.com'dan yılın emlak haberi! www.emlakkulisi.com İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi'ne hazırlattığı 1/25 binlik planları ele geçirdi. Hangi ilçenin, geleceği ne olacak? İstanbul'da taşlar yerinden oyna

Metropolitan planlama nedir?

Metropolitan planlama nedir? Merak ediyorsanız, metropolitan planlama ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Döşemealtı'ndaki hal alanı, iş merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, örnek bir işbirliğiyle yeni otogar projesi için mülkiyetindeki alanı kendisine devreden Döşemealtı Belediyesi’ne planlama jesti yaptı. Kullanım hakkı Büyükşehir Belediyesi’nde olan 100 dönümlük hal alanı, toplu iş merkezi olarak yeniden planlandı.

Yıldırım Planlama Merkezi’nde dönüşüm anlatılacak!

Yıldırımlılara dönüşümün anlatılacağı Yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde dev ekranlı konferans salonu, dönüşüm projelerinin hazırlandığı Kentsel Tasarım birimi, AR-GE birimi, toplantı salonu ve Kalite Yönetim Temsilciliği bulunuyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi Nazım İmar Planı onaylandı!

İzmir 2. İdare Mahkemesi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Alsancak-Turan arasını kapsayan Yeni Kent Merkezi planlarında "Metropolitan aktivite merkezi" alanlarında parseller arası kullanım transferi olanağı sağlayan plan notunu onayladı.

Ali Kılıç maltepelilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi!

Maltepe Belediyesi Gülsuyu Kentsel Dönüşüm Planlama Merkezi, Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından düzenlenen bir törenle açıldı.Törende konuşan Başkan Ali Kılıç, kentsel dönüşümü bekleyen Gülsuyu ve Gülensu mahallesine 'plan' müjdesi verdi.

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu!

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu. Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı.

İmpo İmar, Menderes'i turizm merkezi yapacak!

Yaklaşık bir ay önce Erzincan'ın Refahiye ilçesi ve Edirne'nin Beğendik beldesinin imar planlaması işine başlayan İmpo İmar planlama ekibi, bu defa da İzmir Menderes'i turizm merkezi yapacak yeni planlamalar için kolları sıvadı...

Türkiye genelinde 3 yılda 123 alışveriş merkezi açılması bekleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ile araştırma şirketi Akademetre Araştırma & Stratejik Planlama işbirliğiyle hazırlanan rapora göre Türkiye genelinde 3 yılda 123 alışveriş merkezi açılması bekleniyor...

Kırcami Koordinasyon Merkezi törenle açıldı!

ANTALYA Büyüksehir Belediyesi Antalya Kırcami' nde İmar Planlama ve Koordinasyon Merkezi açtı. Kırcamililer, bölge planlamasıyla ilgili merak ettikleri her türlü bilgiyi artık bu merkezden alabilecek.

İstanbul Anadolu Yakası Lojistik Merkezi hayata geçiyor!

ABC İstanbul Anadolu Yakası Lojistik Merkez Planlama Yapım ve İşletme Konsorsiyum'a bağlı ihtisas firmaları ve İSNAD-İstanbul Nakliyeciler Derneği tarafından yürütülen İstanbul Anadolu Yakası Lojistik Merkezi'nde son aşamaya gelindi...

Metropolitan planlama nedir?

Metropolitan planlama nedir? Merak ediyorsanız, metropolitan planlama ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Metropolitan planlama merkezi Haberi

Metropolitan planlama merkezi

İşte sır gibi saklanan planları görmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız!

İstanbul Nazım İmar Plan Raporu (Bolüm -1)
İstanbul Nazım İmar Plan Raporu (Bolüm -2)
İstanbul Nazım İmar Plan Raporu (Bolüm -3)
İstanbul Nazım İmar Plan Raporu (Bolüm -4)
İstanbul Nazım İmar Plan Raporu (Bolüm -5)
İstanbul Nazım İmar Plan Raporu (Bolüm...