19 / 04 / 2024

metroport buzidens

metroport buzidens

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Metroport projesinde rezidans dairelerden vazgeçilerek, işadamlarının iş ve yaşamla ilgili bütün ihtiyaçlarını bina içinde karşılayabileceği 'busidence' konsepti uygulandı.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Metroport yılbaşında açık mı?

Metroport, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Metroport yılbaşında açık mı? Metroport yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Metro Port 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Apon Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Apon Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi, Ayfer Aslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, D100 Yanyol C. Metroport Residence'de kuruldu.

Dede Group İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dede Group İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi, Osman Batur Dedeoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Yekta Sokak Paksa Metroport Sitesi'nde kuruldu.

Mutlu İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu İmar İnşaat Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık 'ta Bahçelievler, Yanyol D-100 Sokak Metroport Busidence 'de kuruldu.

Ares Sınai Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ares Sınai Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Aydın Veli Serin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Metroport Business'ta kuruldu.

Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor!

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

Metroport AVM, okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor!

Metroport AVM, bu defa da okul haftasında tam 555 öğrenciye hediye dağıtıyor. 01 Eylül tarihinde başlayacak ve tam 555 hediyenin dağıtılacağı kampanya için AVM girişinde bulunan danışmadan detaylı bilgi alınabilir...

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Ecosaver Teknoloji Limited Şirketi, Fetullah Dinçer, İsmail Dökümcü, Nils Af Winklerfelt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Metroport İş Merkezi, Kat:3'te kuruldu.

Metroport AVM Ramazan ayı için etkinlikler düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Metroport AVM çekiliş sonuçları!

Metroport AVM çekiliş sonuçları yayınlandı. Metroport AVM'nin 6. yılı için düzenlediği kampanya sonucunda asil talihliler 10 Haziran, yedek talihlilerin 25 Haziran'a kadar Metroport'a başvurmaları gerekiyor...

metroport buzidens Haberi

metroport buzidens

 

 

İstanbul Bahçelievler'de alışveriş merkezi ve hastane olarak hayata geçen Metroport projesinde değişikliğe gidildi. Projede başlangıçta düşünülen rezidans dairelerden vazgeçilerek, Tokyo, Londra ve New York gibi iş şehirlerinde uygulanan busidence konsepti uygulandı. Bu konseptte işadamları, iş ve yaşamla ilgili bütün ihtiyaçlarını bina içinde karşılayabilecek. THY ile anlaşma sağlanırsa uçak biletinin check-in işlemi bile bina dışına çıkmadan yapılabilecek.

Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG konsorsiyumu tarafından inşa edilen Metroport Busidence'da ofisler alıcıların istekleri doğrultusunda dizayn edilmesi için Loft olarak satışa sunuldu. Doğa ve deniz manzarasına sahip busidence'lerin büyüklüğü 110 metrekareden başlayıp 400 metrekareye kadar çıkabiliyor.

Satışa çıkan...