18 / 04 / 2024

metruk binalar yıkıldı

metruk binalar yıkıldı

Türkiye’de bulunan metruk binaların yüzde 40’ı yıkıldı, geriye kalanların ise yıkılma süreci hızlandırıldı. Güvenli Okul Projesi kapsamında ise gençlerle ve okul çevresiyle sıcak diyalog kuracak psikologlar görevlendirilecek.

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Maraş depreminde yıkılan binaların yarısı 2001’den sonra yapıldı! 

Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ‘depreme dayanıklı’ denilerek satılan milyonluk yeni binalar yıkıldı. İşte ayrıntılar...

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Hoşap Kalesi'nin etrafındaki metruk binalar yıkılacak!

Van-Hakkari kara yolu üzerinde yüksek kayaların üzerine kurulan ve turistlerin büyük ilgisini çeken tarihi kalenin çevresinde bulunan metruk binaların yıkımı gerçekleşecek.

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Buca'da 15 metruk bina yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi, ilçe güvenliğini sağlamak için metruk binaların yıkımına başladı. Belediye ekipleri ilk etapta 15 binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

Buca'da metruk binalar yıkılacak! 

İzmir Buca Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binaların yıkımı için çalışmalara başladı. 

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

metruk binalar yıkıldı Haberi

metruk binalar yıkıldı

Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında kurulan Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında, 2016-2018 eylem planı görüşüldü. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un başkanlığında, Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gençlik ve Spor, Gümrük ve Ticaret, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlarının katılımı ile yapılan toplantıda, 2016-2018 Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve Eylem Planı uygulamaya konuldu. Ayrıca kurul toplantıda yeni kararlar da aldı. Yeni Eylem Planı döneminde, illerde Vali Başkanlığında kurulan İl Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulları'nın daha fazla sorumluluk alarak yerel dinamikleri harekete geçirmesi hedeflendi.


NARKOTİM PROJESİ DEVAM EDECEK


Toplantıda, uyuşturucu ile mücadelede yürütülen metruk binaların yıkım çalışmasının yüzde 40'ının tamamlandığı da vurgulandı. Geriye kalan metruk binaların yıkılma süreçlerinin hızlandırılması için düğmeye basıldı. Metruk binaların yıkılarak,...