20 / 04 / 2024

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı 64 bilişim uzmanı alacağını duyurdu. Müjdeli haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Mutlu Gençkal tarafından kuruldu.

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu. 


Meva Mühendislik Bilişim Enerji İnşaat İletişim Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 48 Sokak No:2 Durulsoy İş Merkezi Kat:3...