25 / 04 / 2024

Meydan İstanbul projesi ödül

Meydan İstanbul projesi ödül

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları 2 gün sonra çekiliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde kuralar 21 Haziran tarihinde saat 11:00'de çekiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları 3 gün sonra çekiliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde kuralar 21 Haziran tarihinde çekiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Arter İnşaat'tan Ümraniye Meydan Evleri projesi! Yeni Proje!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek olan Meydan Evleri projesinin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor..

Meydan Ardıçlı daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor!

545 milyon TL yatırım değerine sahip Ödül İstanbul projesi 27 blok olarak yükseliyor. Özyurtlar İnşaat tarafından Meydan Ardıçlı daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor...

Meydan Halkalı Projesi dükkan satış fiyatları!

Meydan Halkalı projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje kout ve dükkanlardan oluşuyor...

Yozgat Meydan Yeri Projesi başladı!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarraflar Caddesi’nde Meydan Yeri Projesi bugün başladı. Proje alanını inceleyen Belediye Başkanı Kazım Arslan, çalışmaların 20 günde tamamlanacağını söyledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı Yenileme Projesi tanıtıldı!

CUMHURİYET Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde tanıtıldı.

Meydan Halkalı projesi satışa çıktı!

Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen projede 287 adet konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Beyazıt Meydanı restorasyon projesi yargıya gidiyor!

BEYAZIT Meydanı'nda restorasyon projesi kapsamında aylardır inşaat sürüyor. Beyazıt Meydanı'daki bu inşaat için TMMOB koruma mevzuatı uyarınca suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

Evvel İstanbul projesi

İntaya, İntes ve EYG Yapı ortak projesi olarak hayata geçirilen Evvel İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakasında yer alan Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı bölgesinde inşa ediliyor...

Royal Garden İstanbul Kartal projesi yakında satışta!

Sky Blue İstanbul projesini hayata geçiren Royal Group, Kartal'da yeni projesi Royal Garden İstanbul'a hazırlanıyor. Ön taleplerin toplandığı Sky Blue İstanbul projesi 400 konuttan oluşuyor...

Meydan İstanbul projesi ödül Haberi

Meydan İstanbul projesi ödül

Dünya'ya yeni trend yaratan, yeni jenerasyon projeleri ile kapsamlı bir renovasyon sürecinden geçen Meydan İstanbul AVM, yeni projelendirdiği Sosyal Alanlar'ı ile emsalsiz bir Yaşam Merkezi haline geldi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Meydan İstanbul AVM 3 ayrı ödül kazandı. Yirmi yedi yıldır Londra'da gerçekleştirilen Avrupa'nın ve Dünya'nın en prestijli ödül yarışması International Property Awards 2018 - 2019 (Avrupa ve Dünya Gayrimenkul Ödülleri) Yarışması'nda Meydan İstanbul AVM, geçtiğimiz 2 senede kapsamlı yenilenme projeleri ve perakende sektörüne getirdiği yeni jenerasyon mimari uygulamaları ile yarışmaya katılan Dünya'daki diğer rakiplerinde dahi hayranlık uyandırdı.

Perakende geliştirme projelerinde 'Dünya'nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi', 'Avrupa'nın En İyi Mimari Projesi', ve "Avrupa'nın En İyi Sosyal Alanları" ödüllerini kazanarak ödül törenine damgasını vurdu. 

Ödüller Londra'da gerçekleştirilen törende İcra Kurulu...