25 / 04 / 2024

Mezitli Belediyesi kiralama ihaleleri

Mezitli Belediyesi kiralama ihaleleri

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

İmar ve ruhsat müdürleri Mezitli'de toplandı!

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin İmar ve Şehircilik ile İnşaat Ruhsat Müdürlüğü yöneticileri sorunları ve çözüm yollarını aramak için bir araya geldi.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Mezitli Belediyesi kiralama ihaleleri Haberi

Mezitli Belediyesi kiralama ihaleleri


Mezitli Belediye Başkanlığınca onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor. İhaleye katılmak isteyenlerin teklif mektuplarını 7 Haziran günü saat 12:00’ye kadar İhale Komisyon Başkanlığına vermeleri gerekiyor. 


MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA ONAYLANAN PROJEYE GÖRE KİRALAYAN TARAFINDAN SOSYAL TESİS (ÖĞRENCİ YURDU) YAPILARAK 10 YIL SÜRE İLE İŞLETME İHALESİ YAPILACAKTIR

Mezitli Belediye Başkanlığından:

Aşağıda nitelikleri belirtilen ve mülkiyeti Mezitli Belediyesine ait taşınmaz üzerine 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35.a maddesine göre (kapalı zarf usulü) aşağıda belirtilen gün ve saatlerde Mezitli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda (şartnamede belirtilen şartlarda) kira ihalesi yapılacaktır.

İhaleye ilişkin şartname ve ekleri belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görülebilir ve 1.000,00 TL karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılmak isteyenlerin teklif mektuplarını...