29 / 03 / 2024

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim

Daire bloğunun 11 kat şeklinde yükseldiği projede toplam 130 adet rezidans daire bulunuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyatları dairelerde 1,5 milyon TL'nin üzerinden başlıyor.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık!

Toplam 99 bin 858 metrekare arsa alanında yükselen projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık daire tipleri 4+1 'den başlıyor.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim!

Dairelerin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilecek olan projede 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek. MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat!

En küçük dairenin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 130 adet daire yer alacak. MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyat listesi kapsamında daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinden satışa sunulacak.

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Akzirve Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanı!

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda gerçekleştiriyor. Yarışmanın parkuru Bahçeşehir’de yapımı devam eden Strada projesi arazisi üzerinde Akzirve ve İSOFF’un ortak çalışmalarıyla tasarlandı.

Atmaca Bahçeşehir Hayat Evleri fiyat!

Atmaca Gayrimenkul'ün projesi Bahçeşehir Hayat Evleri'nde fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde 150 bağımsız ünite olacak...

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri beton nöbetinde!

Bahçeşehir Gölet'teki yapılaşmanını önünü açan imar planı mahkeme tarafından iptal edildi ancak inşaat durmadı. Durum böyle olunca da Bahçeşehirliler Gölet'te beton nöbetine başladı.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim Haberi

MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan proje toplam 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birimden meydana gelecek. 


Satış ofisinin hazırlıklarının devam ettiği proje Bahçeşehir Göleti çevresindeki parsellerde sosyal tesis ve restoranlar inşa edilecek. Projede daire bloğu 11 kat şeklinde yükseliyor.


Daire seçeneklerinin 4+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 99 bin 858 metrekare büyüklüğünde 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek.


Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda Bahçeşehir Park adıyla ultra lüks projesi olarak hazırlanan projede satış ofisi hazırlıkları devam ediyor. Projede 130 adet ticari birimle cadde mağazaları olacak.


MFA İnşaat Bahçeşehir Park fiyatları dairelerde 1,5 milyon TL'nin üzerinde satışa sunulması planlanırken, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 30 bin TL üzerinde başlaması planlanıyor.


Tel: 0212 608 15 63

Web: