17 / 04 / 2024

MGC Legal hukuk bürosu

MGC Legal hukuk bürosu

Hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Melikgazi'de 20.7 milyon TL'ye satılık tarla!

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Esentepe Mahallesi, Kanlıyurt Mevkii, 10195 ada, 10 parseldeki tarlayı 20 milyon 671 bin 346 TL'ye satıyor...

14 maddede site yönetimlerinde mevzuat ve hukuk!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinde mevzuat ve hukuk" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Asliye Hukuk Mahkemesi harcı 2019!

Tapu veya nüfus kayıtlarında isim düzeltme ve değiştirme, tenkis ve mirasta iade davası, Muvazaa nedeniyle tapu iptal davası gibi davaların görüldüğü Asliye Hukuk Mahkemesine başvurma harcı 2019'da ne kadar oldu?

Sulh Hukuk Mahkemesi harcı 2019!

Gayrimenkuller hakkında yaşanan anlaşmazlıklar Sulh Hukuk Mahkemeleri aracılığı ile çözümlenebiliyor. Peki, Sulh Hukuk Mahkemesi başvuru harcı 2019'da ne kadar oldu?

Bafra'da evleri yıkılan aile hukuk mücadelesi veriyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde 800 dönüm Hazine arazisi olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Haspulat ailesi hukuk mücadelesi veriyor.

Ticari Kiralamalar İçin Temel Hukuk Eğitimi 22 Kasım'da!

GYODER Akademi Ticari Kiralamalar İçin Temel Hukuk Eğitimi Ve Dövizle İşlem Yasağı Kapsamında Yeni Düzenlemeler Eğitimi Av. Sinem Çelik Tuncel tarafından 22 Kasım'da verilecek...

Asliye Hukuk Mahkemesi harcı 2018!

Asliye Hukuk Mahkemesi başvuru ve celse harçları 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile arttı. Peki, Asliye Hukuk Mahkemesi harcı 2018 ne kadar oldu?

Sulh Hukuk Mahkemesi harcı 2018!

2018 yılı itibari ile yargı harçlarına ne kadar zam geldi? Sulh Hukuk Mahkemesi harcı 2018 ne kadar oldu?

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Üsküdar'da evi yıkılan öğretmen 7 yıllık hukuk mücadelesini kazandı!

Üsküdar’da kanunsuz şekilde evi yıkılan emekli öğretmen Salih Yıldırım’ın 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini Danıştay haklı buldu.

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mgc Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasim Baran Dumanoğlu, Deniz Bilgen ve Onur Çevikel ortaklığında kuruldu.

Artan emlak vergilerine itiraz için son hafta!

Gayrimenkul alanındaki uzmanlığı ve kazandığı ödüllerle adını duyuran MGC Legal Hukuk Bürosu avukatları son günlerde kamuoyu gündeminde yer alan emlak vergilerindeki yüksek değer artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

MGC Legal hukuk bürosu Haberi

MGC Legal hukuk bürosu

Her yıl dünya genelinde uzmanlık derinlikleri, müvekkil hizmet kaliteleri ve yenilikçi çözümleri ile öne çıkan başarılı hukuk bürolarını ve avukatları ödüllendiren dünyanın saygın hukuk ve iş dünyası yayınlarından Lawyer Monthly, 2017 Private Clients Awards değerlendirmesinde MGC Legal’i “Gayrimenkul Alanında Yılın Hukuk Bürosu” seçti.


MGC Legal Yönetici Ortağı Mustafa Güneş ödül ile ilgili olarak; “Kurumsal bir hizmet anlayışıyla 2013 yılında kurduğumuz ve geniş bir uzman kadro ile her alanda hukuk danışmanlığı hizmeti verdiğimiz MGC Legal, özellikle gayrimenkul alanındaki bilgi birikimi ve deneyimi ile hem Türkiye’de hem dünya platformlarında dikkat çekmeye başladı. Gayrimenkul alanındaki yenilikçi çözümlerimiz, mesleki ve sektörel örgütlerle yalnızca geçtiğimiz yıl 700 saati bulan mevzuat çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlıyor. Gayrimenkul alanında 2017 Private Client Awards ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluk...