25 / 04 / 2024

Mhd Ali Khatıb

Mhd Ali Khatıb

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Ali Khatıb tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Sarnıç Sokak'ta kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Vip Group İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Atef Khatıb ve Haıtham Khatıb ortaklığında kuruldu.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi artıyor!

Konut fiyatları ve konut satışlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Böyle bir kar hiçbir yatırım aracında yok" dedi.  

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robeen Khatıb tarafından kuruldu.

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri mecliste!

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Georges Wassaf, Jalal el Khatıb ve Kohamad Kojek ortaklığında kuruldu.

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Mhd Ali Khatıb Haberi

Mhd Ali Khatıb

Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Ali Khatıb tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Sarnıç Sokak'ta kuruldu.


Khatıb İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yürürlükteki ithalat-ihracat rejimleri ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmek kaydıyla her nev'i malın ithali, ihracı, dahili ticareti ve bu mallarla ilgili mümessillik, bayilik, acentelik, pazarlamacılık işleri yapmak; 2. Her türlü kumaş ve kumaştan mamul konfeksiyon ürünleri ile kadın, erkek giyim eşyaları ve aksesuarlarının  alımı, satımı ile tekstil ürünlerinin imalinde kullanılan yardımcı malzemelerin, kimyevi maddelerin, konfeksiyon ile ilgili makinelerin alet araç ve gereçlerin, bunların yedek parçalarının alımı, satımı; 3. Şirket konusu ile ilgili her türlü kimyevi maddelerin, hijyenik ürünlerinin, kozmetik ürünlerinin, temizlik ürünlerinin boyaların bunların yan sanayi...