26 / 04 / 2024

Mhd Naser Kadour

Mhd Naser Kadour

Upscales Emlak Geliştirme ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alrashıd, Mahmoud Mulla, Mhd Naser Kadour, Mhd Monzer Alkhıamı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Q8t Turi̇zm Sanayi̇ Ve Ambalaj Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

Q8t Turi̇zm Sanayi̇ Ve Ambalaj Ti̇caret Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Şişli'de Naser H.B.N  tarafından kuruldu.

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mhd Anas Alkanjı tarafından kuruldu.

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Nsray İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nsray İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Seğbetullah Naser tarafından kuruldu.

Lianco İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lianco İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Naser Rehber ve Amır Mosayebi ortaklığında kuruldu.

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mesharı M M H A ve Naser L M F A. ortaklığında kuruldu.

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile MHD Saıd Chıkhanı ve Mohammed Ghadesh ortaklığında kuruldu.

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Exprozone Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Sulaıman Alhennawı ve Muhammed Alakkad tarafından kuruldu.

Mhd Naser Kadour Haberi

Mhd Naser Kadour

Upscales Emlak Geliştirme ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alrashıd, Mahmoud Mulla, Mhd Naser Kadour, Mhd Monzer Alkhıamı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu. 


Upscales Emlak Geliştirme ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yürürlükteki mevzuata uygun olarak her türlü gayrimenkulün edinilmesi, geliştirilmesi, imarı, bunlar üzerindeki mesken, turistik veya işyeri amaçlı her türlü binaların inşa edilmesi, bunların satımı ile diğer her türlü gayrimenkul ve inşaata  ilişkin faaliyetlerde bulunmak, 2.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,...