18 / 04 / 2024

Mhd Rafaat Al Hallalı

Mhd Rafaat Al Hallalı

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu.

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Spectrum Group Turizm Danışmanlık Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum Group Turizm Danışmanlık Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Majd Al Shayah tarafından kuruldu.

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!  

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Chıkh Katna ve Mhd Mazen Al Waa ortaklığında kuruldu.

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!  

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alaa Al Jabban, Mhb Ghıth ve Selahattin Sasa ortaklığında kuruldu.

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aafak Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Adel Alkhoulı, Mhd Bader Eldın Al Zoabı, Mohamad Nabıl Al Habal ve Omar Al Zoabı ortaklığında kuruldu. 

Al Hassibi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hassibi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Fahmı Al Hassıbı ve Sahar Al Hassıbı ortaklığında kuruldu.

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omer Home Fur Giyim Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Ammar Al Habbal tarafından kuruldu. 

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramme Aljarad, MHD Hecham Al Tubjı ve Tahseen Jaber ortaklığında kuruldu.

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kahtan Al Ghadban, Ameen Shayad ve Mhd Marwab Shrabaty ortaklığında kuruldu. 

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mouhannd Alsawaf tarafından kuruldu. 

Pharmaxi İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pharmaxi İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile MHD Bashshar Al Raıyes ve Najeb Alraay ortaklığında kuruldu.

Al Khateb Naddaf Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khateb Naddaf Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Moataz Al Khateb ve Mhd Hamza Naddaf ortaklığında kuruldu. 

Mhd Rafaat Al Hallalı Haberi

Mhd Rafaat Al Hallalı

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu. 


Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,...